Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oto wartość hasła: my chcemy boga... |
monikachrzan :):) A co zrobisz z osiadłymi w piwnicy pasozytami różnej maści ????? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oto wartość hasła: my chcemy boga... |
Treść jest ukryta
|
|
zapytaj robcia.
|
|
mały????? rudy błazen z druhem
|
|
brzeczyszczykiewicz, nie słyszałem żeby ktoś sprzedawał działki 2 arowe... są 5 arowe po 100 tyś na przetargu, więc nie fantazjuj.
|
|
dwiekratki :) Takie życie :):) Dostało dziecko nowy telefon na urodziny być może, to i robiło sobie lansik :):) rudy błazen z druhem
|
|
no co ? nie potrafisz?
|
|
No to hop :)
|
|
kasia Wklejaj bo wysoka komisja czeka żeby ocenić :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Przyszykuj obrazek,nożyczki i kjej,Jak już będziesz to wszystko miała to się odezwij.
|
|
maruda - takie zycie ; ) hehehe ale to widac po pisaniu kto jest kim ...
|
|
ceny niruchomości w Łomży to jest po prostu szał .... . Ponad 1,5 roku temu chciałem kupić ok. 10 ar, to za m2 chcieli 200zł. Działeczka 10 ar 200 tys. Mało tego, nawet troszkę opuścić nie chcieli. Dałem się na spokój a działki jak nie sprzedane tak nie sprzedane do dziś. W kupiskach na zadupiu w szczerym wyoranym polu działki nieprzekształconej, bez prądu, wody, mało tego do samej działki nie ma dojazdu bo droga niby wytyczona a normalnie poorane, ok 1km od trasy ostr-łom 30ar 180tys. To było prawie 2 lata temu.
|
|
ja serio pytam, bo pradu nie mialam jak ten slup rozwalil wiec skarge zloze...
|
|
a czekać mi się nie chce .. idę spać,,, dobrej nocy kaleson i reszta gangu kalesonów,,,:)
|
|
dwiekratki :) Było se z drugiego słupa we wiaderku kawałek fazy przynieśc :):)
|
|
To nie ten Maruda .Ten od 2 dni jest adminem i psze,że jest ostry,a tamten co BMW rozwalił nie był ostry.
|
|
a ja to kaktus???? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
hmmm,,,, sun????
|
|
Jeśli chodzi o kurs to na raty na pewno jest w OSK Borawski.
|
|
Egon poznaje w więzieniu maklera - Hallandsena i pod jego okiem pżehodzi kurs zażądzania. Po wyjściu, wraz z kolegami - na zlecenie Bank-Johansena kradnie zestawienia finansowe firmy Daninvest, kturyh opublikowanie wywołuje skandal i spadek wartości akcji. W zamian otżymuje większość udziałuw domu towarowego Magasin du nord, jednak z powodu pżekrętu traci firmę. Tymczasem duńskie spułki potajemnie włączone zostają w skład "ESMC". Aby odzyskać swoją własność gang udaje się do Brukseli, gdzie okrada skarbiec w podziemiah siedziby Komisji Europejskiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |