Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Verheugen spotkał się z lokalnymi mediami. Wraca problem niemieckich roszczeń !! |
Czepiasz się tego mostu?A co by było gdyby przeinwestowali............tyle było kasy ............ Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Verheugen spotkał się z lokalnymi mediami. Wraca problem niemieckich roszczeń !! |
Do Pana z UM Szanowny Panie w niedzielę na chodniku przy zbiegu ulic Krótka i Jatkowa skręciłem sobie nogę na kompletnie zdezelowanym chodniku. Chodnik jest w stanie opłakanym, płyty są powyrywane, ruchome i odstające (dla ułatwienia dodam, że nie jest to miejsce gdzie MPEC prowadzi roboty ziemnie, bo te są oznakowane, ale w normalnym ciągu pieszym, tuż przy schodach sklepu spożywczego). Ponieważ chodnikami administruje UM zamierzam zwrócić się do Pańskiej instytucji o ODSZKODOWANIE z powodu urazu mojej nogi. W związku z tym proszę Pana o informację na temat do kogo mam się zwrócić i jaką dokumentację muszę przedstawić. Jednocześnie w imieniu użytkowników forum proszę przekazać zaproszenie osobie z GK odpowiedzialnej za chodniki do przechadzki w tym miejscu. Jeżeli udawałby zdziwionego to niech się nie wygłupia, bo taki stan chodników jest od kilku lat. Jednocześnie zachęcam innych, którym zdarzyła się podobna "przygoda" o zgłaszanie swoich pretensji pod adresem właściciela łomżyńskich chodników. Pozdrowienia --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |