Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski tchórz pomiata dziećmi |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski tchórz pomiata dziećmi |
mlody wyksztalcony 10000000 jest w totka
|
|
... i jeszcze może D'Angelo , ale tam bardzo dawno, dawno nie byłem i nie wiem co teraz serwują
|
|
Biegnę do Ciebie przesympatyczną koleżanką ale "Mama zawsze mi powtarzała- Uważaj kogo kochasz! /Uważaj co robisz/ Bo kłamstwo staje się prawdą..." http://www.youtube.com/watch?v=epXN1eUkFGU&feature=youtube_gdata
|
|
Standardowo robią nas w chu.. A zobaczycie jakie będa obiecanki przed wyborami. Pewnie wtedy będzie tam przewidziana ********* droga ba a nawet ścieżki rowerowe...
|
|
Witam, mam pytanie do osób które miały styczność z oparzeniem dziecka. otóż chcę zapytać jakie maści polecacie na stosowanie oparzenie, dodam że oparzenie jest na części twarzy i szyi. bardzo proszę o pomoc i dziękuje za porady.
|
|
|
14 ZAKON
|
|
tak ! jesteś tez potencajlnym gwałcicielm !bo tez masz przyrząd!
|
|
Jak leczyć alkoholizm ? Proste wyeliminowanie alkoholu !"Zdrowienie "z uzależnienia jest możliwe tylko dzięki ciężkiej pracy nad zmianą swego funkcjonowania.
|
|
no własnie macie ten link powyżej więc chyba jasne w co usiłuja się wpisac ci twierdzący ,że alkohol zabija - i to w naszym mieście. Ja bym tu zapytał co robił kościół ze swoja misja , nauką miłości bliżniego ,że tyle ludzi zamordowałow tym mieście swych bliżnich.
|
|
|
Riposta Każdy odpowiada za swoje czyny ,co do tego ma Kościół ? Wszystko jest dla ludzi ,ale jak ktoś traci kontrolę nad piciem dzieją się same nieszczęścia w rodzinie i nie tylko ,różne rzeczy ludzie robią po alkoholu ...zabijają ,wsiadają za kierownicę itp itd rudy błazen z druhem
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |