Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to co Rydzyk zasiał, plonuje... |
Ale numer wszystkie posty czarnej w tym temacie wykasowane.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to co Rydzyk zasiał, plonuje... |
Treść jest ukryta
|
|
Mam prośbę! Jak ktoś spotka to "coś" to niech jej sprzeda jakiegoś kamulca w tą piękną pandę! Na pewno dobrą wódkę za to odstawię!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gryps jak świnia podskok! A może by się tak tobie skarbówka przyjrzała?Taki masz dzienny utarg i to bez fakturek? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
BANUJ SOBIE BANUJ JUZ MNIE NIE MA NA TYM SMIESZNYM FORUM DLA BEZROBOTNYCH JESTEM NA MIESCIE I NA INNYCH WWW DAJE OGLOSZENIA O PAWLE
|
|
hehe ja byłem, po prostu badziewie, dla tego że tera tam same graty a żeby dobry kupić to jak utrafić trójkę w lotka a nawet może 4, jak się pochodzi to można fajne widowiska zobaczyć,;] np jak z a4 płyn chłodniczy spierdzielił hehe, i tam parę innych kabaretów...
|
|
do andy c mnie nie ma juz na tym forum jetem na innych www daje ogloszenia o pawle z navary bo admin jest glupi nie lubie glupich ludzi łap andy c http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/pawel-bialobrzeski-z-czarnej-nawary-we-de-laval-lomza,240735.html
|
|
do andy c mnie nie ma juz na tym forum jetem na innych www daje ogloszenia o pawle z navary bo admin jest glupi nie lubie glupich ludzi łap andy c http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/pawel-bialobrzeski-z-czarnej-nawary-we-de-laval-lomza,240735.html do andy c nie mam czasu byc na tym forum daje ogloszenia to wszystko i paczki robie on wie kim jest?chyba nie.
|
|
Pilnie szukam pracy w Agencji Towarzyskiej w Clubie Nocnym dla Panów. Bardzo dobrze robię loda z połykiem. Uwielbiam ostre rżnięcie,onanizm,obciąganie,dewiacje,zoo . Jeżdżę czarną navarą,minibusem mercedesem vito białym. Przyjmę także Panów w swojej firmie. Jestem z Łomży. Wyślę swoje filmy,zdjęcia. Paweł Białobrzeski Biały Białas,przyjmę na ulicy Spokojnej 196 a.
|
|
Pilnie szukam pracy w Agencji Towarzyskiej w Clubie Nocnym dla Panów. Bardzo dobrze robię loda z połykiem. Uwielbiam ostre rżnięcie,onanizm,obciąganie,dewiacje,zoo . Jeżdżę czarną navarą,minibusem mercedesem vito białym. Przyjmę także Panów w swojej firmie. Jestem z Łomży. Wyślę swoje filmy,zdjęcia. Paweł Białobrzeski Biały Białas,przyjmę na ulicy Spokojnej 196 a. Pilnie szukam pracy w Agencji Towarzyskiej w Clubie Nocnym dla Panów. Bardzo dobrze robię loda z połykiem. Uwielbiam ostre rżnięcie,onanizm,obciąganie,dewiacje,zoo . Jeżdżę czarną navarą,minibusem mercedesem vito białym. Przyjmę także Panów w swojej firmie. Jestem z Łomży. Wyślę swoje filmy,zdjęcia. Paweł Białobrzeski Biały Białas,przyjmę na ulicy Spokojnej 196 a.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |