Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Janusz Szewczak dla Frondy: Premier Szydło silnym liderem państwa chrześcijańskiego - broni Europy jak Jan III Sobieski |
robciu palancie napisałem gdzies kiedyś że we mnie ktoś sie zakochał :) Ty palancie już w tej chwili dużo straciłeś nie wiesz dla czego bo ja wiem :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Janusz Szewczak dla Frondy: Premier Szydło silnym liderem państwa chrześcijańskiego - broni Europy jak Jan III Sobieski |
robciu :):):) Chodź idziemy zostaw tego sfrustrowanego niedotłuka w spokoju :):):) Widzisz że wali mu na dekiel :):):) Ciekawe co jest tego powodem ??? samotnośc ? niezaradność życiowa ?? a może żal do świata za psie życie jakie mu los zgotował??? robciu :) Naprawdę tak do ciebie napisał ??? że dziadka kalesony się w nim kochają ??? ja pierdzielę ale sie chłopaczkowi pod sufitem powaliło :):):) Ty robciu :):) To może z powodu braku realnego zycia może tak mu się porobiło co???? 7angel nie siedź w domu skończ ten remont który trwa 1/2 roku i wyjdź do ludzi , przyjdź Pod Ratusz do miłego towarzystwa , wesprzemy cię na duchu , zobaczysz że od razu lepiej się poczujesz:):):):):):) STRANSKY
|
|
Re: Janusz Szewczak dla Frondy: Premier Szydło silnym liderem państwa chrześcijańskiego - broni Europy jak Jan III Sobieski |
o matko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to mnie w końcu oświeciłeś :):) A ja myślałem że mnie tu lubia :(:(:( To w takim razie idę psycho-matołku bo mi przykrość zrobiłeś wielka :):):):):):)
|
|
robciu nie strasz chłopcze:)
|
|
robciu no popłacz jeszcze troszkie:)
|
|
diadziuniu masz racje idziemy z tąd , bo z tego co wiem to jemu nie staj,,, hehhehehehehehehehe i dla tego ma problem z kontaktem płci odmiennej... heheheheheheh... wiesz co 7 anioł wisi mnie to co do mnie piszesz ja wiem soje a ty swoje... hehehehehehehehehehhhahahahahahahahahah naprawde jesteś pechowy jak mi pisałeś i to że bardziej kumasz facetów niż kobietki . w czym ja nie mam największego problemu wole dziewczyny niż facetów hihihihhiihihihihiih wies\z teraz kim jesteś??? wiesz chciałbym się z tobą spotkać i ciekawi mnie to czy byłbyś w stanie mi powiedzieć to prosto w oczy ty wieśśśśniiiaaakkkuuuuuuuuu!!!!??? i co łyso ci na dupi...???? bo golisz???? hahahahahaahah wiem bo mi to pisałeś gej...!!! D,M l pamiętasz czyje zdjęcie mi wysyłałeśśś?? tego gej.. z D,M i co ??? łyso ci?????? hahahahahahahaha gdzieś cię mam debilu beż szkoły... hehehehehehehehhehehehhe ale ubaww..... Kasia
|
|
Co tam Roberto, dopiero wstałem STRANSKY
|
|
robciu Playboy Mansion hrhr żonka Ci powina w morde dać frajerze:) Jeśli oczywiście masz żone wątpie w to:) Jesteś uja piekny jak płaczesz mi na necie że odczep sie od kogoś:) frajerze nie płacz mi wiecej żebym tam odkogoś sie tam odczepił:) Tumanku ja juz dawno powiedziałem że trafi się taki młot jak ty i maruda i bedzie wśiadał na mnie deklu:) Jaki ty u,,rwa jesteś piekny jak mózgu nie masz:)
|
|
piszesz o sobie ... wiem już jesteś w depresji bo nikt ciebie nie kocha?? ja mam zone i wiele znajomych kobitek.. he h eheh ehe ehehehh heeee a ty masz własną grabe taką męską babe.. weż skącz ty babski sołtysie.. a co takiego osiągnełeś w życiu?? powiem ci NIC!!!!! JESTEŚ ZEROOOOOO!!!!! idę spać bo nie mam o czym z tobą gadać deklu!!! zacytował bym ciebie ale?? wiesz nie napisze tego bo mi wstyd za ciebie ty zaćpany D,M TY JESTEŚ TAKI SAM JAK ONI TO ZNACZY ON hehehehehehehe
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzisiaj Wszyscy dostają śniadanie do łóżka ;)hehe Nowe życie na śniadanie Pozwól że Cię nim nakarmię Szczęściem nie bój się na kruszyć Wypełnijmy nim poduszki Na śniadanie wprost do łóżka... http://www.youtube.com/watch?v=gVUN-D09jls&feature=related nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ściema i tu nie zauważyłem nowego pokoju i w starym siedziałem haha STRANSKY
|
|
Hahaha żałosna jesteś .... Czy Ty nie jesteś przypadkiem z Zakładu Pogrzebowego Radość ???? Poważnie forum ??? Poczytaj sobie tytuły postów są takie poważnie jak Ty .... A to że Tobie nic w życiu nie wychodzi i jesteś bardzo poważna ..............................i zdołowana to już nie moja wina . Ja jestem zadowolony z życia, żartuje i śmieje się itd.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zgubione zostały na ul.Kazańskiej .6 kluczy zawieszone na otwieraczu do piwa znalazce proszę o kontakt.607101248
|
|
madziara napisz do mnie 25 425 111
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |