Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lepsza dojna zmiana. |
wladima ,najpierw napisałeś ,bym nie był psem ogrodnika,a następnie ,ze nim jestem ,a na koniec zaprzeczasz,ze tak napisaleś . Twoja aluzja była niestosowna i wyrażała brak szacunku do osoby ; po drugie zakończyłeś dyskusję dopiero po kolejnym zwróceniu uwagi rzucając we mnie chamskim porównaniem . pozdrawia Myślicielek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lepsza dojna zmiana. |
chłop z chłopem, zabijcie nie toleruję
|
|
jeżdżą jakimś cipem, w bębny walą i ryja przez megafon drą, o ch*j im zapi3rdala ?
|
|
@ myślicielek – w którym poście ja napisałem”że NIE jesteś psem ogrodnika”? I gdzie są te moje zaprzeczenia? Jakoby ja się tego wyparłem .
|
|
Ja tam nie mam nic przeciwko związkom homoseksualnym,chociaż jestem heteroseksualna,ale wydaje mi się,że przynajmniej w Łomży nie jesteśmy zbyt otwarci na takie związki,bo jeśli by było inaczej nie dyskutowalibyśmy tu teraz o tym.Ale oczywiście szanuję każdego zdanie na ten temat.
|
|
@ goosia 84 – idąc twoim tokiem myślenia, można dojść do wniosku takiego, a może! woda z szamba jest lepsza od źródlanej!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |