Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Następna była opozycjonistka, Kinga Kamińska zwraca długiPiSowi odznaczenie. |
hej olivka głowa nie boli ale rano trochę było ją czuć a ti jak się czujesz po imprezce ?zadowolona z wypadu na łomże:)jak widzisz szykuj sie do amnesi bo bedzie zlot z 4 lomza ale ja mogę za miesiąc wiec wybaczcie heheh:) 7angelfree witaj tak tak mam nadzieję będę milusia i zapomni szybciutkoo:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Następna była opozycjonistka, Kinga Kamińska zwraca długiPiSowi odznaczenie. |
witaj madziara witaj aniolku a Was co wczoraj zatrzymalo???Fresz pewnie ze zadowolona jak juz wspomnialam ciesze sie ze poznalam to milusie towarzystwo.. Niech moc będzie z Wami
|
|
no zaczynam się pucować lece sprzątać na błysk i robić pyszny obiadek zacznę od podstaw:)miłego dzionka i do zobaczenia na festynie :)
|
|
A co sądzicie o GTW i jego soliście?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |