Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski kolejny raz się kompromituje i obraża przy tym zmarłych w katastrofie smoleńskiej |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski kolejny raz się kompromituje i obraża przy tym zmarłych w katastrofie smoleńskiej |
heja ludziska:)
|
|
Re: Komorowski kolejny raz się kompromituje i obraża przy tym zmarłych w katastrofie smoleńskiej |
Łomżyniacy zbieracie zakrętki od napoi ? Dzisiaj będą zbierać dla Bartka na FESTYNIE NA JANA http://festynnajana.wordpress.com/oficjalny-plakt-festynu/
|
|
fresz1 To za miesiąc poszalejemy ;)hehe Ale dzisiaj koniecznie na Stary Rynek ;) Kalisony będą się snuły po Rynku ;)
|
|
ojjj będe będę sie starać jak tylko potrafię heheh:)madziara szkoda ze nie przyszłaś chciałam cię poznać i zobaczyć kto ty jesteś bo najwidoczniej masz zamiar już w naszej bandzie zostać a milej się piszę jak wiadomo kto po 2 stronie jest :) algeroth fajnie że podobało ci się nasze towarzystwo :)
|
|
@ zezowate szczęście- ja myślę że - goosia 84 - zrozumiała właściwie twoje zapytania”że nie ważny jest wiek” i opisała swoje przeżycia, z tym zapytaniem. Natomiast czy ty rozumiesz o co się pytasz hm...............mam wątpliwości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |