Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Gazeta Wyborcza podaje prawdziwe informacje o G 3 ? |
Webmaster 4lomza nas obsrywa zadkim gownem i to co piszemy, ma gleboko w dupie to ze siedzac na stronie nie mzoesz nigdzie kliknac bo wszedzie reklamy, jak cos czytasz to malym druczkiem bo wszystkoz ajmuja reklamy. Taka jest prawda panowie i panie, na swiecie rzadzi hajs hajs...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Gazeta Wyborcza podaje prawdziwe informacje o G 3 ? |
Czy warto? Prosze o wypowiedzi użytkowników obu dostawców !!!
|
|
wiesz co wcale nie tzeba brac zeby cos o tym wiedziec. Ja nie mialem stycznosci z narkotykami ale za to mialem okazje porozmawiac z luzmi z MONARu i uwiez ze wiem cos o tym.
|
|
kłamstwo
|
|
ostatnio rozmawiałem z kilkoma osobami na ten temat! Pierwszy kontakt z narkotykami jest najczesciej nieswiadomy. na dyskotece, w barze itp. Dosypuja ci do napoju i nawet nie wiesz kiedy i co. słyszalem o takim przypadku w jednej z warszawskich szkol. nawet nauczycielom dodali, a jedna z nuczycielek striptiz zaczela ;))) robic. Więc nie mowcie mi o swiadomym wyborze. Nawet jesli to dotyczy to niewielkiej grupy osob. i wszystko zaczyna sie od lekkich uzywek, a potem mocniejsze i mocniejsze. W chwili gdy sie uzalezniasz nie ma mowy o swiadomym wyborze i wolnej woli. to samo dotyczy papierosow i alkoholu - roznica jest tylko taka, ze te ostatnie zabijaja wolniej. ja równiez nie stosuje zadnych uzywek, no moze poza kawa raz - dwa razy w tygodniu - i nie zamierzam tego zmienic. A wy nie ulegajcie złudnemu poczuciu, biorąc jakies dragi, ze to jest wasz samodzielny wybor. moze za pierwszym ewent. drugim razem moze trzecim jesli masz silniejszy organizm. Lecz im młodszy jest organizm tym szybciej sie uzaleznia. pozdrawiam wybacie jesli sie powtarzalem
|
|
Niech oni sie zaopatrzą lepiej cos do samoobrony jakies pałki czy gaz bo z pistoletem sami sobie jeszcze krzywde zrobią !!! HWDP http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
true, true, true Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |