sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Gazeta Wyborcza podaje prawdziwe informacje o G 3 ?

Webmaster 4lomza nas obsrywa zadkim gownem i to co piszemy, ma gleboko w dupie to ze siedzac na stronie nie mzoesz nigdzie kliknac bo wszedzie reklamy, jak cos czytasz to malym druczkiem bo wszystkoz ajmuja reklamy. Taka jest prawda panowie i panie, na swiecie rzadzi hajs hajs...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Gazeta Wyborcza podaje prawdziwe informacje o G 3 ?

Czy warto? Prosze o wypowiedzi użytkowników obu dostawców !!!

wiesz co wcale nie tzeba brac zeby cos o tym wiedziec. Ja nie mialem stycznosci z narkotykami ale za to mialem okazje porozmawiac z luzmi z MONARu i uwiez ze wiem cos o tym.

kłamstwo

ostatnio rozmawiałem z kilkoma osobami na ten temat!

Pierwszy kontakt z narkotykami jest najczesciej nieswiadomy.
na dyskotece, w barze itp. Dosypuja ci do napoju i nawet nie wiesz kiedy i co. słyszalem o takim przypadku w jednej z warszawskich szkol. nawet nauczycielom dodali, a jedna z nuczycielek striptiz zaczela ;))) robic.

Więc nie mowcie mi o swiadomym wyborze. Nawet jesli to dotyczy to niewielkiej grupy osob. i wszystko zaczyna sie od lekkich uzywek, a potem mocniejsze i mocniejsze. W chwili gdy sie uzalezniasz nie ma mowy o swiadomym wyborze i wolnej woli. to samo dotyczy papierosow i alkoholu - roznica jest tylko taka, ze te ostatnie zabijaja wolniej.

ja równiez nie stosuje zadnych uzywek, no moze poza kawa raz - dwa razy w tygodniu - i nie zamierzam tego zmienic.

A wy nie ulegajcie złudnemu poczuciu, biorąc jakies dragi, ze to jest wasz samodzielny wybor. moze za pierwszym ewent. drugim razem moze trzecim jesli masz silniejszy organizm. Lecz im młodszy jest organizm tym szybciej sie uzaleznia.

pozdrawiam
wybacie jesli sie powtarzalem

Niech oni sie zaopatrzą lepiej cos do samoobrony jakies pałki czy gaz bo z pistoletem sami sobie jeszcze krzywde zrobią !!! HWDP

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

true, true, true

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org