Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski \"patriota\" wzorzec kmiota, aresa ... itp. topowy zwolennik pis. |
Czy ktoś słyszał o takim zespole Milenium z Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polski \\\"patriota\\\" wzorzec kmiota, aresa ... itp. topowy zwolennik pis. |
A jednak”pies ogrodnika” :) Następnym razem jak będziesz zaczynał jakiś temat, to proszę zaznaczyć na początku, że jak temat będzie nie po twojej myśli, to będziesz”wyrzucał” i jęczał o zamknięcie, wtedy na pewno nie zacznę dyskusji. @ psycho jude mam coś dla ciebie - proszę odsłuchać!! http://www.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk&feature=related Kończę dyskusję w tym temacie. Pozdrawiam
|
|
Re: Polski \\\"patriota\\\" wzorzec kmiota, aresa ... itp. topowy zwolennik pis. |
Jeszcze godzinka i wakacje aż do piątku!! \o/
|
|
A co to się wyprawia w Łomżyńskich Zakładach Tramwajowych ? Tramwajarze piją bimber w zajezdni , zamiast prawa jazdy mają tylko karty wędkarskie , kradną prąd - wiadrami wynoszą z zakładu , a jeden taki to jest nawet ślepy . Chciałam się tam nająć do malowania szyn to mi powiedzieli , że mam za małe kwalifikacje jako magister UW . Ostrzegam wszystkich - Łomżyńska Zajezdnia Tramwajowa to siedlisko wszelakiego zła i deprawacji . Zawijam kiece i lece donieść na policję .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |