Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: To prawda, że muzułmanie zamordowali już więcej Londyńczyków niż Hitler pociskami V2...? |
dobra uciekam......... lovelas nie jest potrzebny........... zycze wszystkim dużo lepszej nocy niż ja będe miał.... dobranoc.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To prawda, że muzułmanie zamordowali już więcej Londyńczyków niż Hitler pociskami V2...? |
omanio napisz mi co sie stało skarbie ti mój no:)) hmmm..:((
|
|
rob..... Ziemniaczki powiadasz? :) jak dorzucisz wiechieć koperku w "promocji" to sie nad bulwą zastanowię ?;)))))
|
|
Sokrates wiedział ,ze pelnej wiedzy nikt nie jest w stanie posiąść , ..były dni,ze stal w jednym miejscu przez wiele godzin myśląc nad wszystkim i zapewne łącząc jedne cząstki określonej wiedzy z inną,bo zawsze ,gdy znajdowal odpowiedź na jakieś pytanie,to pojawiały się następne setki pytań i tak bez końca ..ale myślał i zdobywał wiedzę pracą umysłu rozmyślając nad wszystkim, i miał określoną wiedzę ,i był tego świadom. pozdrawia Myślicielek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |