piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Via Baltica

banda nudzących się dzieciaków z rocznika 91 -------> mlodzież

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Via Baltica

Młodzież?

Ha...

ha...
HAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahah

do ja - kazdy ma swoje zdanie na dany temat i kazdy moze wyrazic swoja opinie, ty masz swoje zdanie ja mam swoje :)

Aneczko co do okularów to nie wiem czy zauważyłaś ale toy toy był wystawiony obok przejścia rozdzielającego strzelnicę

.

pieluchy

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

pieluchy -> gładka dupcia niemowlaczka hehe

Infolan to dla mnie cwaniacy. Nie odbierają telefonów, komórkowy to nie wiem czy taki istnieje, Każda zgłoszona usterka to nie ich wina: to brak światła to wykopy to jeszcze cos innego. Poza tym mieli podwyżki i nie powiadomili o tym.

No i po spotkaniu. Kto nie byl niech zaluje. Ilosc aut przekroczyla oczekiwania. Szacunek dla tych co byli. Do zobaczenia kiedys tam :).

http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?p=90480#90480

hehehe ... ja pikole nie dlugo pobijecie się ;-) nie lepiej isć zapalić ?

Za cztery lata zostanie nam jeszcze trzy do zapowiadanego na rok 2012 końca świata jaki my znamy. Czyli jeszcze jedne wybory, a potem długo, długo nic. he he

Pupcia :)

a ja polecam program Pajacyk

"CZYM JEST PAJACYK.EXE?

Pajacyk.exe ma za zadanie przypominać przy
pierwszym włączeniu komputera danego dnia
o wsparci akcji Pajacyk, która zajmuje się
fundowaniem obiadów w szkołach dla dzieci
biednych. Każdego dnia możemy przyczynić
się do tego klikając w brzuszek Pajacyka
na strone -www.pajacyk.pl-, co daje 5gr.
dla fundacji od sponsorów. "

http://the-geek.blog.pl/komentarze/index.php?nid=8252985

4łomża- nadmiar reklam

nadmiar reklam- pieniądze

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org