Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica |
banda nudzących się dzieciaków z rocznika 91 -------> mlodzież
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica |
Młodzież? Ha... ha... HAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahahHAHAHHAhahahAHhahahahahahah
|
|
do ja - kazdy ma swoje zdanie na dany temat i kazdy moze wyrazic swoja opinie, ty masz swoje zdanie ja mam swoje :)
|
|
Aneczko co do okularów to nie wiem czy zauważyłaś ale toy toy był wystawiony obok przejścia rozdzielającego strzelnicę
|
|
.
|
|
pieluchy -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
pieluchy -> gładka dupcia niemowlaczka hehe
|
|
Infolan to dla mnie cwaniacy. Nie odbierają telefonów, komórkowy to nie wiem czy taki istnieje, Każda zgłoszona usterka to nie ich wina: to brak światła to wykopy to jeszcze cos innego. Poza tym mieli podwyżki i nie powiadomili o tym.
|
|
No i po spotkaniu. Kto nie byl niech zaluje. Ilosc aut przekroczyla oczekiwania. Szacunek dla tych co byli. Do zobaczenia kiedys tam :). http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?p=90480#90480
|
|
hehehe ... ja pikole nie dlugo pobijecie się ;-) nie lepiej isć zapalić ?
|
|
Za cztery lata zostanie nam jeszcze trzy do zapowiadanego na rok 2012 końca świata jaki my znamy. Czyli jeszcze jedne wybory, a potem długo, długo nic. he he
|
|
Pupcia :)
|
|
a ja polecam program Pajacyk "CZYM JEST PAJACYK.EXE? Pajacyk.exe ma za zadanie przypominać przy pierwszym włączeniu komputera danego dnia o wsparci akcji Pajacyk, która zajmuje się fundowaniem obiadów w szkołach dla dzieci biednych. Każdego dnia możemy przyczynić się do tego klikając w brzuszek Pajacyka na strone -www.pajacyk.pl-, co daje 5gr. dla fundacji od sponsorów. " http://the-geek.blog.pl/komentarze/index.php?nid=8252985
|
|
4łomża- nadmiar reklam
|
|
nadmiar reklam- pieniądze
|