piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jednak podstrefa ekonomiczna nie dla Łomży

No chyba przesadzacie trochę...festyn to ludyczność przecie. A może chcielibyście "wysokiej kultury" z orkiestrą symfoniczną na scenie? Już widzę Wasze komentarze .:-) Ale z tą nachalna polityką to macie rację.Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jednak podstrefa ekonomiczna nie dla Łomży

Co do badań lekarskich: to przypominam, że specjalista do chrób kobiecych nazywa się "ginekolog" a od męskich "ornitolog" :-)... A prostatę mają wszyscy mężczyźni- tylko niektórym zbytnio przerosła... więc powinni do tego ornitologa...

Wystarczy poczytać posty na tym forum oraz archiwum, żeby się dowiedzieć co robi nasze miasto w sprawie V-B. A miasto jest rządzone przez Platformę Obywatelską od 2002r.
I według mnie duzo się zadziało. Prace nad koncepcją obwodnicy Łomży, kontrola z Brukseli po listach prezydenta miasta do ministrów europejskich i polskich.
Wreszcie o sprawie głośno się mówi, a nie tylko przy wódce w Białymstoku i wpuszczy białowieskiej. Jest nawet decyzja ministra ochrony środowiska o tym, żeby zgodnie z żądaniem Łomży było wykonane badanie wpływu na środowisku alternatywnych tras. Czyli wszystko to oczym wielokrotnie władze Łomży pisały w listach otwartych i innych zostało wzięte pod uwagę.
Ale można być ślepym i widzieć tylko swoje odbicie w lustrze.

Tego łysego enerdowca wczoraj znowu widziałem. Jeździ w 9624. Stał na postoju i... palił peta w aucie. Kłótnia widać nic nie pomogła. Ale cóż, jak mawiał jeden z moich nauczycieli: kto się urodził tłumokiem, walizką nie będzie...

wiesz co....to nie tylko w taxi b... tacy uprzejmi 'panowie' jeżdżą. To samo dzieje sie w KONTAKTACH. Paru taxówek poprostu sie nie zamawia, bo można 'pawia puścić'-taki smród (oni chyba sie nie myją), ale jest tam taki jeden koles, łysawy, w okularach jeździ białym samochodem (marki nie pamietam) , taki cwaniaczek. Kiedys zamówiłem taxi baaardzo rano, spieszyłem sie na dworzec, a ten nie dosc ze przyjechał dopiero po ok 15 min to jeszcze mnie zbluzgał jak śmiem mu uwage zwracać, ze sie spóźnił...pacan.
Należało mu sie tez odwdzieczyc tym samym, ale było za rano i poprostu człowiek nie jest w stanie od rana takie rozmowy prowadzic....jak jeszcze raz mi sie ten palant trafi, to poprostu nie wsiąde do niego i w centrali zarządam nowej taksy.

ZNACIE TEGO KOLESIA? TEZ GO 'LUBICIE' JAK JA?????

A prawo zabrania palenia papierosów w pojazdach, w których przewozi się ludzi.

Ta babka to facet :)

Heh pewnie ze lepsze festyny wychodzą na muszli ale przeciez to był festyn organizowany przez społdzielnie mieszkaniąwoą nr14 jak dobrze pamietam :)

Nasza

prawo tego nie zabrania ale klijenci są wybredni i jedni poprostu mogą tego nie chcec a innym jest to wszystko jedno wiec dla trzymania fasonu lepiej nie palic...a naprzykład ile razy jadząc PKS widzialem jak kierowca palil przez okno podczas jazdy :) i co nic sie nie stało :) Pozdrawiam

Autor: Antysemitex (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 17-09-05 23:12

a po co sie dzielic jak ktos jest zarazdny i kumaty to zawsze bedzie mial wszytskiego pod dostatkiem, a czekanie na to ze ktos komus cos przyniesie da albo zrobi za niego to zwykle pasozytnictwo

dzieci w afryce, to nie nasz problem nikt nie kazal im robic tych dzieci, a jak juz maja to niech wywiazuje sie z obowiazkow ale jak zwierzeta moga myslec o wychowaniu dzieci jak zyja na drzewach i jedza banany

Piszę o Ogólnopolskiej Akcji "Podziel się Posiłkiem"która ma na celu zdobycie środków i samej żywności dla dzieci niedożywionych, które przychodzą głodne do polskich szkół. Chociaż i dzieciom afrykańskim też należy się pomoc.
Człowieku, na jakim ty świecie żyjesz. Czy te dzieci same na świat się prosiły, czy to ich wina że mają mniej zaradnych rodziców, czy pochodzą z rodzin wielodzietnych lub patologicznych. Czy byś zbiedniał gdybyś kupił słoik dżemu lub kilogram mąki, pomóż dzieciom chociaż niewielkim datkiem, lub niewielką ilością żywności? Czy nie przyjemniej jest jak się widzi dzieci uśmiechnięte i pogodne?
Organizatorzy zamierzają ufundować w tym roku szkolnym ok. 1 mln posiłków dla niedożywionych dzieci.
Od dzisiaj rozpoczyna się też akcja SMS-owa która potrwa do 25 września.
Kto wyśle SMS-a o treści POMOC pod numer 7531 przekaże równowartość dwóch posiłków dla niedożywionych dzieci.

Pozdrowienia.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

-Q

do ja - wielki kozak jestes i ci nie pasuje co tu ktos pisze to si enie udzielaj, nikt tu nic zlego nie napisal tylko kazdy wyrazil swoje zdanie na ten temat, bo taka jest w lomzy rzeczywistosc ze taksowkarze niektorzy to chamiska jakich malo, warto o tym rozmawiac, moze cos sie zmieni ! OoooOO

"Dzień dobry Kochana Pani. Jestem formalnym przedstawiciel partii politycznej SLD i chciałbym bardzo serdecznie przekonać i zachęcić Panią do głosowania na naszą partię w przyszłych wyborach parlamentarnych. (...) My odbudujemy Naszą wspólną zepsutą Polskę. Prosimy nie odkładać słuchawki ..."

Czy to nie żenujące? Moja babcia oraz kilka jej znajomych otrzymała wczoraj taki telefon. Ludzie - przecież to szczyt wszystkiego, żeby posuwać się aż do takiego stopnia i namawiać ludzi telefonicznie do głosowania na jakąś partię? Czego to ludzie nie zrobią, aby osiągnąć swój cel. Dziś na szczęście już coraz mniej ludzi głosuje na tych starych komuchów. Poprostu wstyd i hańba, bo brak mi słów w tym momencie... :/

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

czas się przyzwyczaić! Wybory to sprzedawanie, więc postępuje sie tak jakby sie sprzeadwawało towar!

Nasza

To temat na forum "Polityka". Gdzie jest administrator??????????????

a ja jestem przekonany ze za 4 lata znów lewica :P bo prawica napewno sie nie popisze...

hehehe
"4Łomża.pl nie dla idiotów"
:D:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org