piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Browar Łomża Zwolnienia

[*]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Browar Łomża Zwolnienia

Zginął młody człowiek i wielki sportowiec, wszystkim będzie brakować jego wspaniałych popisów przy siatce. Był lubiany w drużynie i nie był człowiekiem konfliktowym.

Cześć jego pamięci!

[*] ehm... :(((

[*]

[*]Arkadiusz Gołaś[*]
Urodzony 10 maja 1981 roku w Ostrołęce, oddalonej od Łomży o ok.30 km, tak więc Arek swoją grą promował nasz region. Szkoda, że musiało się tak stać. WIELKA SZKODA, ŻE NIE ZAGRA JUŻ TAKI TALENT W NASZEJ KADRZE JAK RÓWNIEŻ W LIDZE WŁOSKIEJ W ZESPOLE SERIE A - LUBE BANCA NACERATA.

A ile bis bierze za trzasniecie dzwiami ??

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

wszystkie podrożały ..nie ma różnicy czy miejski czy nie

3,50 to chyba jak wszyscy???????

Już wiem który to ten sklep na krótkiej musze iść i zobaczyć :-) jeśli ktoś ma inne pomysły albo chce sprzedać to piszcie tutaj zostawiam swoje GG:1817671

najfajniesza jest smycz www.lomza.pl cienaka czarna fajowa
w dechę

Warszawski magistrat rozpoczął walkę z otyłością wśród dzieci w wieku od 9 do 14 lat. Podczas gdy władze stolicy walczą z nadwagą, statystyki alarmują, że co trzeci uczeń w Polsce nie dojada. Najgorzej jest na Warmii i Mazurach.
Poziom biedy wśród dzieci najwyższy jest w województwach: świętokrzyskim i warmińsko-mazurskim - przekracza 40 proc.; podkarpackim, kujawsko-pomorskim, podlaskim i lubuskim - współczynnik biedy wśród dzieci wynosi tu od 30 do 40 proc.
W Polsce ponad 30 % dzieci jest nie dożywionych, dla nas nie powinno być ważne czy jest to wina zdemoralizowanych rodziców, czy winna jst bieda. Dla nas ważne jest dziecko przecież ono nie prosiło się na świat. Najwięcej niedożywionych dzieci pochodzi z rodzin bezrobotnych, wielodzietnych lub niepełnych.
Dlatego też Firma Danone, Federacja Polskich Banków Zywności i Fundacja Polsat już po raz trzeci organizują od 1 września Ogólnopolską Akcję "Podziel się posiłkiem".
Najprostszym sposobem pomocy jest we wrześniu i październiku pójście do sklepu i kupić towary Firmy Danone z logo "Podziel się posiłkiem". Część zysków ze sprzedaży zostanie przekazana organizacjom walczącym z niedożywieniem dzieci.
W dniach 16 i 17 września ropocznie się w około 1000 sklepach zbiórka żywności na potrzeby niedożywionych dzieci. Wystarczy kupić nieco więcej produktów spożywczych niż nam potrzeba i nadwyżkę przekazać. wolontariuszom.
W dniu 18 września rozpocznie się zbiórka SMS-owa i będzie trwała cały tydzień do 25 września. Wysyłając SMS-a na nr 7531 przekazujemy 5 złotych na pomoc niedożywionym dzieciom.
Partnerami medialnymi programu "Podziel się posiłkiem w 2005 roku są Telewizja Polsat, Radio Zet, Wirtualna Polska, Super Express, Tina, oraz portal ngo.pl.
Robiąc zakupy pamiętajmy o nie dożywionaych dzieciach. Wszystkie dzieci są nasze.
Kto chce dowiedzieć się więcej na temat akcji "Podziel się posiłkiem" linki poniżej:

http://www.bankizywnosci.pl/podziel.html
http://wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/124847.html
http://www.danone.pl/csr/programy/niedozywienie/Podziel

Pozdrowienia

Ja mam smych HIP-HOP :D hehe Bartek a co chcesz sie przykozaczyć ??

zybex_k

niektórzy biorą 4.50

smieszy mnie jedna rzecz wszyscy (no prawie) na tym forum to wielcy kozacy ktorzy wszystkim by wpierniczyli tylko ze a to z synem byl a to czau wlasnie nie mial a to... skad jestescie tacy pewni ze byscie dali mu rade??? 99% z was to zapewne takie cioty dla ktorych wielkim wysilkiem jest podniesienie kilograma cukru tacy jestescie kozacy to bylo wpierniczyc a nie tu pisac ze ja to chcialem tylko ze... ale nastepnym razem jak go spotkam to mu pokaze hhehe smieszni jestescie

Zdjęcie im zrobił Ptysiu, zdjęcie :)

numerki znaczą kto idzie po kolei do odstrzału ;]

temat zakończony smycze kupione

czerwonogłowy rozstaje sie ze swoją pomarańczową?? to prawda?? :D

Już to widze jak ptysiu idzie do Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego przy ulicy Długiej,aby się o to spytać <lol2> :P

Whoa, jeśli to prawda, to nieźle :)

kamilo hehe no temat zakończony ;-) to mi się podoba takie smycze miałem na myśli ;-p tylko sorry że tak długo czekałeś ale ... ;-)

TEMAT ZAKOŃCZONY

Na pierwszym miejscu pan sroczynski

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

No pieknie! Pozostaje nam tylko czekać...

Żeby nie być wieśniakiem to trzeba mieć kasę a jak niema się kasy to trzeba gruchę walić.

Wieśniakiem możesz być nawet z pekającym kontem bankowym, tu nie liczy się kasa tylko kultura i rozum!

ja nie lubie jezdzic z tymi starymi dziadami a szczegolnie jak wasa maja to juz wogle stare psy i ubeki mysla ze niewiadomo kim sa

jak facet jest samotny to zazwyczaj sie bulta i żal mu dupe ściska, a we wnetrzu sie gotuje jak idac po ulicy widzi fajna dziewczyne, która wyglądem nie grzeszy (różnie bywa z mózgownicą) podąza w objeciach ze zwykłym wieśniakiem, zwyklym buraczanym ryjem. jak to juz zwykle bywa są dziewczyny i tym podobne blacharstwo. jedne zadają się z wiesniakami bo zaden normalny koles nie mial odwagi jej zaprosic na kawe tylko wolal zakladac tematy na forum z mysla ze jakas pierwsza sie odezwie, a drugie to takie i owakie na ktore brak mnie slow.

no i tak o

myśle że pan od tematu to jakiś pajac robiący antyreklamę, połowa z użytkowników forum to dzieci którym rodzice nia dają pieniążków na jeżdzenie taksówkami a najwięcej mają do powiedzenia, taxi B.. no i co trzeba było napisać że Bis, myślę że sie po prostu obsrałeś i tyle, najgorsza korporacja??? co to ma do kilku przypadków??? w każdej korporacji zdażają sie takie i nawet dużo gorsze przypadki, i co zatrzymał się a tobie tak się spieszyło że nie mogłeś zaczekać minutę???obstawiam nawet że mniej???
dyskusja na forum przerodziłą się w dyskusję o korporacjach całej Łomży chyba??? a temat niestety jest inny!!! proponuje to zamknąć bo nic nie wnosi, a ktoś jeżeli jezdzi to i bedzie jezdzil, takie moje zdanie!!!
każdy chwali swoje, jeden jezdzi z MPT i bedzie chwalił MPT drugi zaś BIS tzreeci Kontakty..... ktoś robi zakupy w Stokrotce, ktoś w Biedronce!!!
śmiać mi się chce z połowy tych postów i tyle!!!!

Skoro był, to pewnie nie tylko ja nie byłam w stanie go zauważyć.

Ale skoro był (gdziekolwiek był) no to brawo dla organizatora :)) hehe

Pomyliłem adresy
http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=62602911

pączki - Policja :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org