Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HOLLYWOOD |
Akurat zwierzęta SĄ egoistyczne... Ludzie też, w olbrzymiej większości - i to dobrze (do pewnych granic). Nie ma czegoś takiego jak 'asertywność' - to politycznie poprawne nazywanie egoizmu. Egoizm nie jest z gruntu zły, dzięki niemu postępuje cywilizacja. Pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HOLLYWOOD |
Ostatnimi czasy sporo poruszam się autem po Łomży i okolicach. Prawdą jest iż po ulicach miasta jeździ dużo pojazdów ze znakiem "L", ale jakoś jak do tej pory nie przeszkadzają mi one wcale. Może to kwestia wyrozumiałości i zrozumienia. Tobie samochody ze znaczkiem "L" jednak przeszkadzają jak mniemam w myśl przysłowia że "złej tańcownicy przeszkadza i rombek u spódnicy" A poza tym "L" jest dużo, a Ty jesteś jeden, a przecież normą jest ogół a nie margines.. i tym optymistycznym akcentem... :D rudy błazen z druhem
|
|
czy jery47 musi tak śmiecić na forum ? ADALL
|
|
markac dziękuję za dobre chęci,ale bratu to nie po nosie.Zresztą to nie dla nas,tylko komuś przysługę chcemy wyświadczyć.;-)
|
|
Wejdz tylko na czata :D ADALL
|
|
ptysiu91 chory jesteś na czacie to 2/3 ludzi to chora jest a 1/3 to normalni ale są pozajmowani :) najlepiej iść z kolegą albo samemu na miasto albo osiedle poderwać na ulicy jakoś i zaprosić tu i tam tak jak ja zrobiłem ;-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
No i Co ?
|
|
Chciałem powiadmić wszystkim o chamstwie jednego z kierowców TAXI B... (Trzy litery) biały mercedes . rejstracja BL........ dzisiaj próbowałem przejechac na jednej z ulic jednokierunkowych( DWORZEC PKS MIEDZY SKLEPAMI) ten taksiarz (draiver od siedmiu boleści, i chamisko) zablokował jezdnie bo wysadzał klijentele gdy mu mrUgnełem swiatłami oczywiście się bardzO obruszył JAK MOGŁEM MU ZWRACAĆ UWAGĘ PRZECIERZ on PRACUJE A CO GO RESZTA OBCHODZI i probował wysiadac ale wporę się chyba opamiętał. Może żebym niebył z synem to pewnie bym wysiadł ale nie chciałem przy synu robic widowiska. Pewnie chiał mnie pobić już się bałem. :))) Pózniej zaparkował przy taxi na dworcu życzę mu aby klijenci się na nim poznali Zresztą zauważyłem że bardzo często tak robią w tym miejscu nie rozumiem chyba nie są uprzywilejowani a może innym się spieszy też do pracy. Jak tłuką kasę to niech innym przynajmniej nie utrudniają życia. Teraz przynajmniej wiem jakiej korporacji Taxi nie zamawiąć. A tego buraka pozdrawiam ty ........u.
|
|
|
†††† Arkadiusz Gołaś †††† Spoczywaj w pokoju †††† Marysia
|
|