Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w Łomży powstanie galeria FORT? |
ogólnie mówiąc synem klechy jest i tyle, a może i pedałem, kto wie ??!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w Łomży powstanie galeria FORT? |
Sami oceńcie czytam o wypadku z Zambrowa a tu oczywiście czołowe miejsce na stronie zajmuje jakiś kandydat do wyborów który i tak nic nie zwojuje dla Łomży tylko dla siebie jak sie dostanie już mam dość tych pooblepianych przystanków kandydatami w wyborach sami ocencie http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=5388#bxprzejdz Do admina trochę mniej tych reklam na tej stronie z wyborami może nie wszyscy przepadają za polityka nie zapominajcie o ludziach którzy mają dość tej poliytyki
|
|
Zamiast wywalać piniądze w błoto np reklamy to zróbcie coś dla ludzi ... przez takie czyny by dostali wiecej głosów niż plakaciki i 100 ulotek w mojej skrzynce :/
|
|
No i się doczekałem reakcji od służb miejskich. Wczoraj przyjechali zwineli i po kłopocie mogłem tablice zakosić bo i tak nie było im potrzebne ale to szczegół ;-) ale coś długo na nich czekałem żeby zwineli ...
|
|
Pochylmy głowy:((((( to był zdolny chlopak z Ostrołęki................. brak słów.......... [*]
|
|
ceny poszły tragicznie do góry różnica 15 zł na miesiecznym to naprawde duzo !!!
|
|
Podziwiałem go za to że z tak małej miejscowości jaką jest Ostrołeką umiał się wyrwać i wyrosnąć na tak wielką gwiazdę. Jemu się udało
|
|
Chciałbym zauważyć, że teren ten już jest wykupiony przez inwestorów :) Plan budowy też już jest i został zaakceptowany. Dom handlowy zostanie oddany do użytku latem przyszłego roku. Więcej info w wydziale ds rozwoju gospodarki w Łomży :)
|
|
A bilet ulgowy miesiecznty na wszystkie linie ile tereaz bedzie kosztował ?? czy tylko te pozamiejskie ?
|
|
Nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam to informacje w internecie , szkoda takiego człowieka :(((
|
|
Moze ja troche rozjasnie temat jechalem dzis taxowka z radio taxi b.. kremowym mercedesem jakis niski numer i zapytalem o tego goscia z bialego mercedesa kierowca sie tylko rozesmial i odpowiedzial ze nie ma sie co dziwic bo nawet ksywe wsrod swoich kolegow to on ma LEPPER !!!!!!!!! ahahahahhah wiec jego zachowanie nie powinno nikogo zadziwiac . Pozdrawiam
|
|
Bis-owki to najgorsza korporacja jaka jest w lomzy. Kiedys jechalem z jednym z cwaniaków z tej korporacji. Byłem niezle pijany owszem ale pamietalem co robie.Kurs wyniosl mnie 12 zl,zaplacilem banknotem 100 pln, taksiarz wydal mi 38 zl i mi sie usmiecha w twarz, ja tak si epatrze na niego na ta reszte i mowie cos mi nie gra, przecierz dalem panu 100 pln, a on do mnie dopiero taki obrazony wielce a mzoe i prawda, moze i 100 i z wieeeeeelką łaską wydał mi moje pieniądze. Hamisko jakich mało. Osobiscie jezdze tylko i wylacznie z korporacja MPT, i bardzo ich polecam, sami super goscie - konie mozna z nimi krasc, a nie jak np. radio lomza plus - ponad polowa to emerytowani policjanci i wojskowi dorabiajacy sobie do emeryturki.
|
|
I mojego psa! Misiek jak zobaczył re ryje, to zawył i poszedł do łazienki...
|
|
[*]
|
|
Może ciekawiej by było gdyby postacie były w formie animacji , np P. Kołakowski liczy głosy w Radzie MIasta , a P. Sroczyński wodzi wzrokiem wzdłuż pięknie zmodernizowanej Szosy Żambrowskiej.
|
|
A z kąd wziąść ?
|
|
Trafny temat. A moze by tak podac feralne miejsca gdzie mozna spotkac "takse" najmniej sie tego spodziewajac. Moim faorytem jest ulica Zawadzka na calej jej dlugosci :), a szczegolnie miejsce przy zjezdzie z ronda na wysokosci ulicy Niemcewicza. Piszcie :) a moze wymysli sie jakis nowy znak, np. Zakaz parkowania dotyczy rowniez pojazdow TAXI. :)
|
|
Kiler co ty im zrobiłeś ??
|
|
no m potwierdzam byłem ale wata dobra (różne smaki)ale o 20 ma byc niezły show ten będe jakieś zabawy z ogniem!!!!!1
|
|
nie no jak ptysiu coś walnie to ja tu normalnie na kompie leże
|
|
Pic na wodę, fotomontaż! Kupili elektryki na allegro i teraz się chwalą! http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=61966501
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |