Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O roli mediów publicznych - WARTO ROZMAWIAĆ |
Chyba jest komunikat wielce mądrego dyrektora, że stare bilety ważne są do końca września. Ale radze sprawdzić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Jak to dobrze, że matka kazała cię wykastrować za młodu... |
A jeżeli chodzi o spotykanie osób płci przeciwnej w zbliżonej grupie wiekowej, to polecam restauracje (zwłaszcza hotelowe) tam organizowane są wieczory lub "dansingi". Słyszałam o takim spotkaniu organizowanym niedawno w hotelu "Baranowski". Pozostają jeszcze nieliczne w naszym mieście imprezy kulturalne, takie jak wernisaże, wystawy lub koncerty. To tyle, co mam do powiedzenia na temat tego gdzie mozna spotkać osoby na poziomie. O ile chodzi o znalezienie osoby, która reprezentuje JAKIŚ poziom. (nie mylić z poziomem morza). :)) Miłego dnia.
|
|
Re: O roli mediów publicznych - WARTO ROZMAWIAĆ |
heheheh W temacie prostaty: mamy teraz program badań przesiewowych dla panów. No ale co do tego, to się trzeba odważyć pójśc do urologa.
|
|
mnie tez to denerwuje...lekka przesada...;] Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Na ulicy Przykoszarowej, pomiędzy blokami nr 35 i 37 od roku powstaje wielka dziura w asfalcie. Rok temu była mniejsza, teraz zaś zrobiło się juz dość duże wgłębienie, utrudniające przejazd aut. Biorąc pod uwagę rozmiar peknięć asfaltu, pod spodem jest dość duży ubytek ziemii. Codziennie obok tego zaczątku wyrwy przechodzi pan, który jest pracownikiem administracji ŁSM (bloki przy tej ulicy do tej właśnie spółdzielni należą) ogląda to zjawisko i... nic. Chyba czekają aż ziemia się zapadnie wraz z jakimś autem (codziennie w tym miejscu stają śmieciarki) i wtedy zrobi się "wielkie halo". Mam nadzieję, że nikt przy tym nie ucierpi. Czy trzeba wysokiego IQ aby wpaść na pomysł, że można profilaktycznie zerwać asfalt i naprawić jezdnię zanim się zapadnie i narobi szkód? Przestrzegam wszystkich forumowiczów przed tą ulicą, chyba że ktoś ma auto do remontu i szuka "sponsora" to mogę co jakiś czas informować o postępach pęknięcia, co zwiększy szanse na wpadnięcie w nie auta i zrobienie naprawy sponsorowanej co najmniej zawieszenia.
|
|
"fury" - też mają przebieg : mały lub duży. Więc Pan może szuka takiej: Mercedes albo Toyoty? Słyszałam, że panowie nadają swoim samochodon imiona, więc może chodzi o adresy komisów samochodowych? A ładna ma być zapewne karoseria.
|
|
Ryskago :P :/ Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
OOOOOOOOOO za rok moze dwa TO ZROBIĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Niemcy i Wlochy tam wiecej osób jeździ niż na Słowacje :P Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Sami niewiedzą czego chcą i jak maj.ą ją przeprowadszic !!
|
|
Czy musimy ciagle ogladac te falszywe twarze??Pan Sroczyński "pcha"sie na stanowisko posla, a nie sprawdzil sie jako zastepca prezydenta.mysle ze jako posel tez sie nie sprawdzi Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
A łyżka na to niemożliwe...
|
|
0:1 dla ŁKS-u. Gola w 15 minucie strzelił Marczak. Mecz się już skończył. ŁKS dalej liderem =)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |