Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Litwa zakazuje importu polskiego drobiu |
grrrr i nici z interesów:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Litwa zakazuje importu polskiego drobiu |
Szanofny Kefas Dzięki że poruszasz ten wątek na forum bo mam wrażenie że w naszej łomży każdemu to lata i powiewa, a to od nas zależy czy będziemy mieli tę drogę Obwodnica Augustowa to jeszcze historia palcem na wodzie pisana Ekolodzy już działają ,a zgodę podpisał tylko strzaliński - stary śledz który wbija nam nóż w plecy . dla łomżyniaków ta droga to być albo nie być - w najgorszyma wypadku musimy walczyć o to by tranzyt szedł drogą 61. Niech śledzie maja Via Śledziowo a i tak ruch będzie szedł tędy gdzie krócej . Szczyt bezczelności polega na tym ,że śledzie chcą zamknąć drogę 61 dla tranzytu i robią wszystko żeby z Zambrowa było jak najdalej do Łomży ( obwodnica od południa) może wybory coś zmienią gdy będzie mniej tej czerwonej hołoty. apropos wyborów - szanowni Łomżyniacy z ankiety ekologów przeprowadzonego z poszczególnymi partiami wynika ,że Platforma Obywatelska jest za Via Baltiica przez B- stok . Oczywiście powiedziano to w sposób nie wprost ale " uwzględniajacy aspekt y ekonomiczne i ekologiczne " czyli ble ble i tak przez Śledziowo PAMIĘTAJMY O TYM PRZY GŁOSOWANIU- PO ZA VIA BALTICA PRZEZ BIAŁYSTOK
|
|
No fajnie, a ja mam jeszcze 4 części starego biletu. I teraz są dwie opcje: 1. Albo je wykorzystam. W razie kontroli kanary nie omieszkają wypisać mi mandatu (jak podejrzewam). 2. Albo wyrzucę (i stracę finansowo, ale mniej niż w przypadku zapłaty mandatu). Ktoś wie, jak wygląda sprawa wykorzystania biletów zakupionych przed 1 wrzesnia?
|
|
Autor: annamira (80.240.166.---) Data: 16-09-05 09:45 Sam tytuł mnie aż wstrząsa. Dziewczynki... A po drugie, o tym panu świadczy już sam fakt, że z nickiem konczącym sie wymowną liczbą 40, co napewno nie oznacza numeru mieszkania, poszukuje dziewczyny. Anamira: drogie dziecko.... nie komentuję pozostałej treści tego pana, ale dwa słowa na temat przeze mnie wyżej zacytowany. Jak już będziesz miała 40 lat, to chcesz, żeby Twój facet zwracał się do Ciebie: "ciągle ładna z ciebie dziewczyna!". Czy też tak, jak już teraz wybrałaś "ciągle ładna z ciebie stara rura!". Jak myślisz od jakiego wieku już nie można mówić na płeć żeńską: dziewczyna, tylko kobieta? Mojego ojca dziewczyna ma 43 lata i on ciągle do niej mówi: jesteś moją najukochańszą dziewczyną !! Nawet twój dziadek widzi/widział w swojej połówce dziewczynę, a nie babcię. Trochę pomyśl, naprawdę......... to nie boli !!
|
|
Szuka gość "ładnej dziewczyny' .. co to znaczy"ładnej"? Chyba sam nie wie. (nawiązuję do stwierdzeń Annamiry). Skądś wiem, że "dziewczynki" są na Łąkowej (choć trochę z "przebiegiem") więc może tam? Takie pytanie "czy można znaleźć' jest już samo w sobie bez sensu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |