Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lodowisko -nowa zagadkowa forma prezentu?? |
Sledczy ty niekumaty !! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lodowisko -nowa zagadkowa forma prezentu?? |
Pocwiczyć mozna sobie wszdzie najlepjej na wsi na łącze przed lasem :P
|
|
A popatrze na przystanki terazpan Fabiński czy jak mu tam sie rozwiesza :P Nasza
|
|
a co tam bedzie takiego ?? samochody zeby było cos na motorach :P
|
|
ptysiu91 napisał(a): > Te pasy są jakies dziwne jakoś dziwnie sie chodzi :/ > moze trzeba założyć buty albo nauczyc sie chodzic :
|
|
Ptysiu91... nic nie bedzie bo to nie jest przez nikogo organizowane !!!!1... don-key
|
|
a moze do tych VW dołączyły sie jakieś inne fajne fury :> co ? bo w Łomży jest troszke fajnych podrasowanych autek :)
|
|
no to kup opony zimowe i problem z głowy ;d hahaha
|
|
Czy w Łomży można znależć jeszcze ładną dziewczynę ( z małym przebiegiem) ?
|
|
o kurcze a ja zawsze zapominach o tych pasach
|
|
luizfernandez toja odpowiedź ma tyle do mojego pytania co ...::: Jak sie bawić to sie bawić... Drzwi wyje...ć nowe wstawić :::... I zapamiętaj z wykształceniem czy też nie wyje.......ć na psach śliskich możesz się !!! Pozdrawiam Wykształcenie nie piwo - nie musi być pełne ...
|
|
A teraz weź głęboki oddech, wdech i wydech, wdech i wydech... Prawda, że pomaga? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
"To tak jak bys sie czepial ludzi, ktorzy sa wynajmuja powierzchnie reklamowe np. pod billboardy, ze wisza na nich brzydkie "mordki" lub hasla..." - Ale billboardy nie stoją na środku dorgi przeszkadzając przejeżdzającym samochodom i nie pojawiają się z nienacka jak kierowca wciśnie gaz. "A swoja droga wszyscy sa fe tylko ty cudowny, oh i ah." - Przelewanie na kogoś swoich kompleksów nie zawsze pomaga. Odnośnie reklamy to wypowiem się tak, że jest to bardzo fajny sposób na zarobienie pieniędzy na utrzymanie portalu i jeśli reklama nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu strony to dlaczego ma nie istnieć. Fakt faktem, że reklam jest leciutko za dużo na 4lomza (głównie tych które pojawiają się na stronie głównej, zasłaniając treść). Jeśli chodzi o reklamę pojawiającą się po kliknięciu to może to nie jest wina portalu ale jakiegoś "SPAJA" w komputerze użytkownika, który uruchamia reklamy... Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Mój kolega nabawił sie podobnych do waszych przypuszczeń i kiedyś bedąc w jego biurze w jakiejś sprawie nadmienił o chodzącej plotce, więc mu pokazano jakieś kanadyjskie dokumenty ze zdjęciami człowieka bardzo podobnymi do omawianego tu Michała. Wynikało z nich że miał na imię Andrzej i był jego ojcem. Był, bo już nie żyje zmarł tam na raka w szpitalu. Koledze szczęka opadła i przestał takie bzdury dalej powtarzać. Radzę i wam, kto nie wierzy może się przekonać, choć teraz to juz nie wiem czy w Łomży to możliwe bo swoje biuro przeniósł do Warszawy.
|
|
Ptysiu ! Trzeba mieć wdzięk, albo kasę, albo bajer , a najlepiej wszystko razem.
|
|
Więc nawet lewe dokumenty sobie załatwił ?!
|
|
W tą sobote nie piję.Dam odpocząć watrobie!!!!!!!Pozdrówka.
|
|
A ja tam widzę też podobieństwo, ale żyjących obiektów :-) To czemu w życiorysie nie podawał imienia ojca? Ze wstydu czy jak? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Mężczyzna z przeszłością... kobieta po przejściach... i odwrotnie... A czy to ma jakieś znaczenie gdy serce się szamoce w zwiędłej piersi....:-) Nasza
|
|
"podrasowane furki" .. sa ale mozna je policzyc na palcach jednej reki .. a w niedziele jest wylacznie spotkanie VW i grupy vag ... PODCZAS SPOTKANIA NIE SA PRZEWIDZIANE ZADNE KONKURENCJE SPRAWNOSCIE CZY COS W TYM STYLU !!! JEST TO WYLACZNIE SPOTKANIE TOWARZYSKIE !!!!! ( spotkanie milosnikow i uzytkownikow marki VW !! ) uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
nihuja nie wiem o co chodzi... powie ktos cos ? czego sie tak boicie i omijacie temat i krecicie jak kota ogonem, mamy wolnosc slowa mozna pisac co sie chce , nawet plotki aby tylko to bylo zgodne zprawem, wiec nie ma sie czego bac, bardzo prosze jestem ciekaw... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
niestety, ładne dziewczynki w łomży się skończyły
|
|
Hehe passat policyjny tez VW, transporter, tak wiec zapraszamy :), moze sie uda jakies ciekawe poglady wymienic :). :-C
|
|
Ekhm, sprzedając owoce lasu ...
|
|
"Dziewczynka" to nie jest określenie jakim posługuje sie mężczyzna w poszukiwaniu partnerki. Nie negowałam określenia "dziewczyna". A to, jakie wyrażenia używane są w związkach już istniejących, nalezy od partnerów. Nie wiem skąd stwierdzenie, że chciałabym być nazywana "starą rurą" - czyżby ktoś w pana otoczeniu posługiwał sie takim słownictwem? Uprzejmie prosze o nie zwracanie się do mnie "drogie dziecko" ponieważ uważam to za wielce niestosowne, gdyż takich wyrażeń używa się w stosunku do osób młodych. Sama się takimi posługuję - w stosunku do wlasnych dzieci. Tym samym możona się odnieść do tematu, "jak już będziesz miała 40 lat..." pana petera. Mozliwe, że niedlugo te 40 lat bede miala, wiec uważam, że wiem co mówię... Być może chodzi panom o obronę typowo męskiego sposobu rozumowania, a to się wiąże nie z wiekiem, a płcią. Co do tego, że myślenie nie boli, panie peter, skąd u pana taka wiedza? Pozdrawiam. ps. zgadzam się ze Zbychem.
|
|
ptysiu: Jak większosc nie bedzie chodziła do Stokrotki to bedzie mniej pieniędzy. Ale wtedy bedziesz miał większeszanse żeby Pande wygrać :P fLoorek: :D
|
|
Niewiem a jak z biletami miesięcznymi ??
|
|
Hmmm..... Mnie też to już zaczyna wkurzać po co tyle reklam wystarczy jedna na przystanku jedna na stronie www i koniec ale nie tyle Przesadzacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |