Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowzszy sondaz kantar dla sld |
2 murzynów siedzi na ławce i jeden mówi do drugiego: – Co jesz? – Jem banana – Ten banan jest jakiś dziwny… brązowy! – Bo jem go drugi raz. nie jestem rasistką, ale mimo tego kawały o Murzynach zajebi*cie mnie bawią :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowzszy sondaz kantar dla sld |
Omania Omania ja się wybieram na tą imprezę RAJD POLSKI KOBIET, Stary Rynek Jak będę ,jak mnie zobaczysz to zaczep Kalisony ;) Ty mnie poznasz ,ale ja Ciebie to nie za bardzo ;) fresz1 Witaj :) *SUN * Pogoda taka sobie ,upału nie ma ,ale zimno też nie jest ;) algeroth To i kalisony wypróbują te alkogogle ;) hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jest zakończenie roku szkolnego. Każde dziecko przyniosło prezent z własnego zakresu możliwości. Pani wiedząc, gdzie pracują rodzice dzieci próbuje zgadnąc, co dostała bez otwierania prezentu. Najpierw prezent daje Ania. Pani wiedząc, że jej rodzice pracują w kwiaciarni, potrząsa pudełkiem i mówi: - Aniu, czy to są kwiaty? - Skąd pani wiedziała? Później prezent daje Waldek. Pani wie, że jego rodzice pracują w sklepie ze słodyczami. Potrząsa pudełkiem i mówi: - Waldku, czy to są czekoladki? - Skąd pani wiedziała? Sytuacja powtarza się kilkanaście razy. Pani zawsze bez problemu zgaduje co dostała. Jako ostatni daje prezent Jasio. Pani wie, że jego rodzice pracują w branży monopolowej. Nim potrząsnęła pudełkiem zauważyła, że z pudełka coś wycieka. Postanowiła to polizać. - Jasiu, czy to jest szampan? - Nie... Pani postanowiła jeszcze raz "skosztować": - No to może ajerkoniak? - Nie... - Poddaję się, Jasiu. Co to jest? - Świnka morska!
|
|
jasne kalesonki,jak Cię spotkam to na na pewno się odezwę;-)
|
|
Omania A o której się wybierasz na Stary Rynek ? algeroth Będziesz między 17:40 - 18:40 na próbnej jadzie w alkogoglach ??? Dzisiaj na Starym Rynku stoi ambulans do poboru krwi . Kalisony chyba się wybiorą oddać krew o około godziny 17 ....,ale się obawiam jak oddam tyle krwi to czy o własnych siłach do domu wrócę ....jak zobaczycie jakieś dziadkowe kalisony leżące na placu to ratujcie bo mnie ludziska stratują ;) hehehe Omania & algeroth rozglądajcie się za kalisonami jak inne "bandziory " będą to również ;)
|
|
Omania To było dobre ;) hahaha algeroth U kalisonów też leje :( ale chyba to przelotne opady ;) hehe
|
|
Omanio :) Dziadek stary ale jary :):) Pofikał pofikał , poleżał i znowu na chodzie :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |