Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można poznać program PO dla Łomży? |
odwiedziłem zakłąd tapicerski na ulicy Harcerskiej !! koszt takie usługi od 120-150zł !!! nie wiem jak wam ale mi sie wydaje ze to duzo !!! chyba sam sobie to zrobie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można poznać program PO dla Łomży? |
Założyć forum to nie ma problemu :) ale z czatem to gorzej ale zawsze można zrobić ;-)
|
|
nie strona główna. Kilka działów cieszy się większym zainteresowaniem ..., i niekoniecznie wchodząc przez stronę główną. pozdrawiam
|
|
No i zaczęło się trochę deszczu popadało i na pasach dla pieszych jest ślizgawka można orła wywinąć (a zima tuż tuż)i dopiero będzie . Wie może ktoś dlaczego tak się dzieje? Wykształcenie nie piwo - nie musi być pełne ... Pozdrawiam
|
|
maciek 1990: Realxu już nie ma:/
|
|
nie ma ?? :| a co sie z nia stało :| a ja chcialem isc karnecik kupowac :|:/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a co wy taka konspire prowadzicie ? przecierz jest demokracja i wolnosc slowa. ale widocznie w naszym ciemnogrodzie boicie sie mowic glosno :] pewnie do kosciolka chodzicie hehehe
|
|
lomzanin40 Ty też pewnie nie mały masz przebieg, poszukaj takiej po generalnym remoncie hahaha
|
|
Czy mi sie zdaje? Jadac dzis samochodem zauwazylem, ze wiekszosc lomzyniakow zapina pasy bezpieczenstwa. Przejechalem cala Legionow i doliczylem sie tylko 7 bez pasow, ale byly to przewaznie tablice spoza Łomzy. Macku chyba wszyscy czytaja to forum hehe
|
|
nieskromnie powiem że na pewno można ;) i to bez żadnego generalnego remontu !! :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |