Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wzór matki PiSlamistki |
robciu dawaj na kurs bedzie super za free
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wzór matki PiSlamistki |
robciu ty z omania ja z dziadziuniem i kurs jak marzenie
|
|
hmm z omanią???? no całe życie przetańcze......
|
|
i raz dwa trzy i raz dwa trzy obrut hehehe
|
|
Mój operator podaje, że o tej porze sieć chodzi na maxa ... nie wierzyłem i sprawdziłem, wynik jest niezły .... Jeśli ktoś ma lepszy, to też niech wkleja. Sprawdzimy jak to jest z tym netem w Łomży.
|
|
robciu,babcia jest the best;-) A wiesz,ja tą imprezę widziałam pod filarami po spotkaniu,tylko nie widziałam że nagrywałeś;-)
|
|
schował sie dobrze i nagrywał
|
|
heh dobra Kochani;-)Ja już mykam spać bo oczy same sie zamykają;-) Dobranoc madziara,robciu,marudo;-)
|
|
papapa kofanie,,,, omanio ty moja :((
|
|
byłem na jagodach ostatnio to w pospiechu zostawiłem cala kanke uciekajac przez zwierzęciem
|
|
Ja też juz uciekam :( wstać musze wcześnie rano :( dobranoc madziara:) dobranoc robciu :) nie siedźcie długo i nie naróbcie czaego w nocy :):) http://www.youtube.com/watch?v=YgweTEj7i3E&feature=related :):):):):):):)
|
|
Prawda, prawda też spotkałem zwierzaka ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ze akurat jestem w Polsce to chyba nic dziwnego -nie jestem za granica caly czas. urbi et orbi
|
|
ile jeszcze? co nowa władza to zatrudnienie wzrasta, po 5 doradców, różnych przydupasów, rzeczniczka itd. A to są nasze pieniądze! łatwo jest wydawać nie swoje... Panie Czerniawski tak bezrobocia w Łomży nie zmniejszycie... P.S. redakcja 4lomza mogła by zająć się tym tematem, opisać to, zadać kilka pytań w ratuszu.
|
|
powyżej średniej krajowej :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
w sklepie rolniczym
|
|
Witam :):):) w sobotni poranek ;) algeroth Dzień dobry :) Sobota to i kalisony dłużej pospały ;) LegendarnyObywatel Guten morgen ;) Legendarny A TY byś reflektował na spotkanie z Nami ? czy nie chcesz się ujawniać ? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
nie ujma? bez jaj... to jest niepotrzebne mnożenie biurokracji, a to są ogromne koszta utrzymania, mam wrażenie że teraz jest gorzej pod tym względem niż za komuny.
|
|
a to zależy kiedy :). Ale mam zazdrosną żonkę jakbyście się okazały ponętnymi 20-parolatkami to możliwe że bym miał w domu tydzień bez obiadu hihihi < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Z moich obliczeń wyszło : ZA sobotą są ; *SUN* Zbychu Megan Za czwartkiem : Olivka Robcio Fresz1 algeroth Przyjdzie myślę cz w sobotę czy w czwartek ( chociaż bardziej środa mu pasowała ) Kalisonom pasuje i to i to ;) Madziara & Omania Który dzień Wam bardziej pasuje ?????
|
|
och sun słoneczko wstało ?? oczka się nie kleją????? powiem tak ja dziś jadę daleko daleko no i nie wiem czy sie wyrobie , no raczej to chyba nie, jak by co to miłej zabawy.... :( < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Legendarny oo właśnie kalisony dobrze prawi napiszemy oświadczenie ;P P.S. to ja proszę też takie dla mego oświadczenie hahaha robciu witaj no pewnie że się kleją ale nie jest mi dane sie wsypać wrr... :/ chyba po śmierci się dopiero wyspie ;P Ty byłeś z lovelasem na rybach? http://www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk
|
|
dzięki kalisonki będe sie starał mieć to na uwadze... he he he:)) tam zaraz niepocieszone nawet nikt nie zauwazy mojej nieobecności :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
młody wykrztałcony nie pij więcej już ,bo zamiast szarych myszek widzisz niedżwiedzie to cho cho....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |