Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla czego Łomżanie nie utożsamiają się z PO? |
Ha, to, że reklamy się otwierają po kliknięciu na tło to jeszcze nic. Mi się otwierają po kliknięciu na pole tekstowe :) Ja proponuję dodać <textarea onFocus="window.open(...)"> ... śmiech normalnie. "Markac rozczaruję Cię może ale forum nie jest najczęściej odwiedzanym miejscem na 4lomza.pl." Najczęściej jest odwiedzana strona główna, gdzie jest wykaz nowych postów :P Oby tak dalej Panowie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla czego Łomżanie nie utożsamiają się z PO? |
ehh... sprawdzalam wszystko co tutaj proponujecie i nic nie ma :( ... ale jak ktos znajdzie to bede wdzieczna.. (trace nadzieje ... z kazda chwila.. )
|
|
Z zasady nie lubię niczego, co ma związek z czerwonogłowym, czołowym pedałem RP ;-) don-key
|
|
dopoki dla Ciebie piwo bedzie wazniejsze od wyksztalcenia to sie predko tego nie dowiesz :))
|
|
Szkoda, że dopiero na 16tej podstronie wątku. Dla leniwych poprawiony link: http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t=3537&start=225
|
|
hehe nawiązując do tematu Agencji Restrukturyzacji niejaki Adam Dębski - koleś Cyndzasa za jego namową wstąpił do SLD został jego zastępcą ukończone technikum budowlane teraz robi jakiś kierunek ekonomiczny w białymstoku co to ma wspólnego z rolnictwem ? nic
|
|
Kolejna osoba w ARiMR SLD - Grażyna Piaścik - wykształcenie policealne i co ma wspólnego z rolnictwem
|
|
zawisza 176 czyżbyś miał tego samego tatusia na myśli:-) hm no cóz nie wypada pisac tego na forum , ale zapewne i tak wszyscy wiedzą Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Czy to ten z niepokalanego poczęcia (bez ojca w życiorysie)? (........)
|
|
Te pasy są jakies dziwne jakoś dziwnie sie chodzi :/ .
|
|
a nie możecie omijać teo bialczego i po czarnym tylko chodzić. Ot wieksze kroki trzeba tylko stawiać... Nie namawiam bynajmniej do przechodzenia w miejscach niedozwolonych, no przynajmniej nie w tych gdzie są dwie linie ciągłe namalowane na jedzni.KiLeR napisał(a):
|
|
Czytają,, ja też jadąc jako pasażer na tylnym siedzeniu zacząłem zapinać, pasy. Stówka milsza mojej kieszeni niż policyjnej. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |