Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nareszcie dobiorą się do d.... fadera |
>Autor: Janek2 (---.internetdsl.tpnet.pl) >Data: 18-08-05 07:28 > >bob ten Jankowski to z Łomży co ma prywatny cmentarz?? rotfl, ten co ma jaguara i jest pedofilem :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nareszcie dobiorą się do d.... fadera |
Jestem ciekawy czy jeszcze jest w Łomży ktoś kto ma i używa Radia Cb rozmawia na nim czy mineły już czasy kiedy blkowane były kanały przez rozmawiających ludzi.Ja jeszcze używam jeszcze
|
|
webpark.pl za.pl
|
|
Witajcie :) Cciałem zapytać, czy ktoś z Was może orientuje się, czy w ogóle, a jeśli tak, to gdzie, jest w Łomży jakiś sklep modelarski, tzn. gdzie mogę nabyć modele do sklejania i inne potrzebne akcesoria ? Jak do tej pory nie interesowałem się rejonem Łomży i nic mi na ten tematnie wiadomo. Liczę na pomoc z Waszej strony i z góry dziękuję :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Uuuu... Poruszyles temat bliski mojemu sercu. Łomża to pustka modelarska, można kupić jakieś modele w sklepach z zabawkami, ale będzie to raczej coś na odczepnego. Nie licz na porządne modele ze stajni Italieri czy innych firm. Może ewentualnie w Kajtku naprzeciwko Rossmana na ul. Długiej, albo w hurtowni zabawkarskiej za "Gośką". Same modele, farbach nie masz co marzyć - chyba że emalie dołączane w pudełku. O akrylach nie ma nawet co myśleć. Kiedyś w miarę dobrze zaopatrzonym sklepem modelarskim był sklep też na ul. Długiej, tam gdzie teraz mieści się GamVid i jakiś sportowy. Ale się skończyło. Najbliżej masz do Białego - sklep Gomix na Lipowej (dobrze zaopatrzony, a i ze sprzedawcą można porozmawiać na ciekawe tematy), albo do Ostrołęki (kilka lat temu na głównym deptaku był w piwnicy sklep modelarski, rewelacyjnie zaopatrzony - modelarze z Łomży często właśnie tam się zaopatrzywali). Ale nie powiem Ci czy ten sklep w Osrołęce jeszcze jest, już kilka lat temu właściciel przbąkiwał że chyba zwinie interes bo robi się marnie. Ja obecnie bardziej zajmuje się malowaniem małych figurek do systemów bitewych (War Zone, Warhammer Fantasy Battle) niż modeli, i to co mi potrzebne kupuje albo na Allegro albo w Białymstoku. Cieniutkie pęzelki (000, 00) kupuje w Epoce - przynajmniej to jest. Szkoda, jeszcze trochę i w tym mieście nie zostanie nic. pozdrawiam Krzysztof "Indar" Babiński rudy błazen z druhem
|
|
John: montuj forum :)
|
|
W domu opłacalność tego interesu jest znikoma, za to w samochodzie CB jest niedocenianie. ;)
|
|
Temat na Polityke :/
|
|
a nie ma na mp3wp.pl ?? rudy błazen z druhem
|