Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne niesamowite zwycięstwo pisu nad UE. |
robciu przejedź się trasą do Ostrowii to może asfalt na tych 8 km przy okazji przodem zrolujesz :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne niesamowite zwycięstwo pisu nad UE. |
rzepicha obracasz się na polskim IP? napisałam separacja...a to różnica. Musisz mieć bliżej 20 skoro jeszcze tego nie wiesz.
|
|
enya no cio ti no szkoda zdeżaka ,, czy ty wiesz ile to kosztuje ŚiOK.. WITAJ enya,, < wieczne im odpoczywanie >
|
|
a ja ją lubię kiedyś na rynku i śpiewa że dziadek w szpitalu a ona na leki zbiera. Dałem jej dwie dychy ale jajek nie chciałem to trochę się zdziwiła i szła za mną z jajkami haha i tak nie wziąłem nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hmmmm enya no dla ciebie wszystko.... będe tęsknił za swoją bryczko.....:(( < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Roberto lepiej napisz co chcesz kupić będzie prędzej he he .......heeee o kurcze Kalisony tak o mnie zle pisala jestem w szoku Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-06-11 09:35 Zbychu to palant jest brzydki ma kwadratowy łeb ....... wiecej nie piszę brak słów
|
|
Omania Spoko ;) rozumiem , jak byś miała kiedyś jakieś pytania do kalisonów to masz @ pisz śmiało ;) fresz1 Puszczam oczko dyskretnie ;) Zbychu Zbychu kalisony kupiły szczęście na wagę za nie drogo pamiętasz ? ;) hehe Robcio nie słuchaj Zbycha tam było napisane co innego ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ZBYCHU hmmm mażenie nasze ŚiOK 8V POD MASKĄ OLABOGA Niech moc będzie z Wami
|
|
Kalisony za mało przelałaś jeszcze trzy browary i bedzie git majonez haha Ja też zamontowałem w jednym z moich furek V6 i wolne wydechy jak odpalisz to już jest czad nie mówiąc juz o V8 to jest orkiestra nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
i wygodniej;-)
|
|
A robił może ktoś kategorie B w Lomży w PKS??
|
|
Potwierdzam Wojtek jest OK
|
|
w łomży jest na broniewskiego napzreciwko salonu orange.....
|
|
a nic tak tylko mi sie napisało wiesz kalisonki???? :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
no widzisz omanio ty mój skarbie ??? bez ciebie to nie ma ROBCIA:((( to fajnie że ci miło jest :)
|
|
robciu & Zbychu Macie we dwóch zajawkę na punkcie motoryzacji :):):) Zbychy Kalisony może też się wybiorą na ten Piknik Rodzinny w Szumowie o którym rano informowałeś ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
|
Facet musi mieć jakiegoś swira haha Kalisony jeśli chodzi o piknik to super impreza polecam oj będzie sie działo haha < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Roberto ja Trafica mam 115 KM super fura śmiga jak osobowy < wieczne im odpoczywanie >
|
|
robciu nie rozpieszczaj mnie tak;-)bo powiem że chcę wiecej;-)
|
|
no jasne że bym chciał madziara ;))))))))))
|
|
ejjjj ja nie mogę w soboteeee umówiona jestem jadę na jeziorkooo albo w łomży do ogródka jeszcze nie wiem ale już mam plany niestety :( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |