Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie faszyzujacemu ONR który idzie przez Polskę |
Fajne a czemu pytasz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie faszyzujacemu ONR który idzie przez Polskę |
maruda hmm.. znasz sie na muzie ;) a z floydów co lubisz?
|
|
marudo,a Spróbuj z tymhttp://youtu.be/FP7-qkcVfeY jak zwykle smucę,ale tak już sobie slucham... Niech moc będzie z Wami
|
|
za floydami nie przepadam :) ale jeden kawałek mnie zauroczył:) ,,Psychodeliczne śniadanie Allana" krótki ale treściwy :) Niech moc będzie z Wami
|
|
cornelia75 szkoda że cena dosyć sporawa ale ta Twoja firma słabiutka. http://jlindeberg.com/system/search/search.asp?b=32&ek=mc
|
|
wolny niewolniku :) irlandzkich kawałków też lubię posłuchac aczkolwiek wole czysto celtycka muzę :) no ale ja jestem z innych czasów wychowałem się na takich kawałkach i Jarocinie :):):):):) Ehhhhhh najlepszy Jarocin jaki się odbył w 1980 roku :) Ostatnio oglądałem film z niego i znajomków rozpoznałem :) Niech moc będzie z Wami
|
|
7angel :) Zawsze najlepsze jest oryginalne wykonanie :) W przeróbkach nie ma tego ognia i serca:) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
|
narkoman
|
|
Ale to nie jest spór ideologiczny ale kompetencyjny :) Chciałbyś żeby ortopeda leczył Ci zęby???
|
|
A ja tam lubię covery, szczególnie jak robi je kapela całkiem inna gatunkowo niż oryginał, ciekawe rzeczy czasem wychodzą. Akurat kawałkom Ensiferum "ognia" nie można odmówić heh.
|
|
ten kawalek grala kupa ludzi,ale ta wersja wydaje mi się najlepszahttp://youtu.be/2tmc8rJgxUI,slyszę ten ogień,przeżywa tą piosenkę podczas wykonania
|
|
To są moje czasy :) http://www.youtube.com/watch?v=b2RnU-q7m7E http://www.youtube.com/watch?v=TroenoOkXHo to były czasy że jak było trzeba to skin , punk, hippis , rastafarianin szli ramię w ramie w jednym szeregu , razem siedzieli przy jednym ognisku i spali w jednym namiocie :) nikt nikogo nie nazywał brudasem , nikt nikogo nie poniżał wszyscy razem walczyli o lepszy świat :):) nie było podziałów :) Ehhhhh za bardzo się rozgadałem :):):) Uciekam już :) Może kiedyś będzie okazja na wieczór wspomnień przy piwku :):)
|
|
7 ,ważne,że teraz Wiesz.hehe < wieczne im odpoczywanie >
|
|
|
hahahah wiem 7angel :) to teraz sobie wyobraź jaki ja stary jestem jak znam te tematy od podszewki :):)
|
|
Ja mam już 2 rozprawy za sobą. 1 zaoczną 2 na wokandzie. 3 rozprawa mnie czeka u Was w Łomży(zaoczna). Mam nadzieje żo już ostatnia. Pozdrawiam
|
|
WIELKI NIEWOLNIKU :) niespodzianka jak cholera :):) Dzięki :):)
|
|
wolny niewolnik pewnie jakaś bogini tobą rządzi
|
|
|
maruda juz tam stary a z młodymi potrafisz się dogadać i to się liczy;)
|
|
1 pismo piszesz do starostwa "wydział komunikacji" Po odwołaniu kupujesz znaczki i na specjalnym druku sądowym wypełniasz dane dotyczące pojazdu. Potem składasz odwołanie. W sumie to tak trwa ze 4 miesiące. Ale warto ubiegać się o swoje.
|
|
Szkoda że w kampanii nie ujawnił że konieczny mu będzie w zarządzaniu naszym miastem przez nas opłacany wielki dwór jak widać jest to ,,straszny i kosztowny dwór" . Wyborcy przd oddaniem głosu pomyśleliby czas na to stać. Teraz dowiadują się że najmniejszej nawet dotacji dla wypoczynku biednych dzieci być nie może bo nie ma pieniędzy. Na doradców i specjalistów to są. Więcej pisać nie mogę bo słyszałem że w/w spejalista specjalizuje sie też w angażowaniu prokuratury w ściganie autorów nieprzychylnych mu tekstów na tym forum.
|
|
dość komercyjny kawalek się zrobil,ale taki też mnie się podobahttp://youtu.be/EIFwLmGQA3Q muszę czcić swoją PANIĄ,w szalasie mam wyrzeźbiony totem przedstawiający moją OPIEKUNKĘ;-)
|
|
Musisz założyć konto i normalnie zamawiasz, krok po kroku jest tam opisane. przesyłka to 12zł na konto i 16zł za pobraniem
|
|
wolny niewolnik Teraz się trochę starasz ;) może Twoja Pani Ciebie nie sprzeda ;) Totem w szałasie powiadasz ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
tak patrzę na tą bieliznę....hmmm,to nie są marudy kalesonki suszone na biwaku w Jarocinie? w jakim beciku?nas kladli poza wioską na noc,albo przeżyje albo lwy dopadną... Niech moc będzie z Wami
|
|
Witam. Mam pytanie gdzie mogę kupić w miarę za rozsądną cenę przednią oponę do Yamahy Drag Star 650 ( 100/90-19 ) ?
|
|
wolny niewolnik Wiara i nadzieja ,a świat będzie lepszy ;) http://www.youtube.com/watch?v=V6-nm58cPgs&feature=related
|
|
wolny niewolniku Teraz mnie zaskoczyłeś Queen w San Remo ? ;) Kalisony zwiewne już zwiewają pomalutku ;) -
|
|
dziadka kalisony postaram się zawitać na spotkaniu a wracając do lat 80 to rodzice mnie planowali hehehe
|
|
lomzynski jelen - jezeli zrobi to dobrze i jak nalezy, to nie interesuje mnie co ma w papierach. Niejednokrotnie spotykasz na drodze ludzi, ktorzy osiagaja sukcesy, sa inteligentni, zaradni, a nie robia tego czego sie uczyli w szkole, albo nie maja wogole wyksztalcenia w tym kierunku. Mlodzi i wyksztalceni ludzie to bardzo ogolne pojecie, mlodzi sa, wyksztalceni tez, ale nie kazdy kto ma studia jest wyksztalcony. To rozmowa na odrebny temat, bo nasi studendi to o kant d* potluc. Powtorze, mnie nie interesuje jakie gosc ma wyksztalcenie, mnie interesuja jego dzialania, jezeli za jakis czas nie zrobi nic, jego jak i prezydenta rozlicza wyborcy. W tym miescie nie ma co robic, bo ludziom wiecznie sie wszystko nie podoba, to po co zawrcac sobie glowe wiecznymi krzykaczami i niezadowolonymi z zycia ludzmi.
|
|
a zagral sobie w 84 ja też już pomalutku się pakuję,zara do ro... do kiedyś...
|
|
MOŻE TECHNIK ROLNIK CHCE SIĘ PRZEKWALIFIKOWAĆ! DO EMERYTURY TROCHĘ MU BRAKUJE A W RATUSZU CIEPŁY STOŁECZEK.
|
|
dziadka kalisony jak opiekunka niezastrajkuje o podwyzke to przyjde niema problemu lubie ludzi poznawać a szczegolnie wesołych
|
|
Z tego co przeczytałam facet działa w organizacjach łomżyńskich, ma więc doświadczenie w tym zakresie. Kimkolwiek by nie był i jakiegokolwiek nie miałby wykształcenia należy pogratulować w ogóle stworzenie takiego stanowiska w mieście. Wreszcie nie będą mnie zbywały panie z wydziału promocji, bo dotychczas to one zajmowały się ngo'sami... Teraz poproszę jeszcze o utworzenie jakiegoś centrum organizacji pozarządowych, rady pożytku i będzie dobrze, może obudzą się te istniejące-niedziałające. a tak na marginesie to zastanawiające jest dla mnie dlaczego w wymogach formalnych na pełnomocnika ds. organizacji pozarządowych wymagane było 2 letnie doświadczenie w administracji (czy jakoś tak). Przecież ktoś spoza urzędu też mógłby się sprawdzić... mimo wszystko życzę powodzenia i zapewniam, że będę patrzyła na ręce :)
|
|
NA MOKOTOW WSTEPUJE PAWELZNAVARY NA LODA
|
|
letnią
|
|
No tak :) Lepiej w Polsce robic za 6 zł. :):):):) I na forum żale wylewać że pracodawcy to oszuści i krwiopijcy:):):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
badz klikasz ze jest to jednorzaowe zamówienie i nie musisz sie rejestrować .
|
|
wolny niewolnik "Bóg jest radością. Dlatego przed swój dom wystawił słońce." "Kto szuka prawdy, ten szuka Boga, czy jest to jasne dla niego, czy też nie." Niech moc będzie z Wami
|
|
Dla jasności to te ponad 400 głosów to wszystkie głosy, gdzie każdy zarejestrowany ma prawo oddać głos raz dziennie...
|
|
Kilka i to całokwicie Niech moc będzie z Wami
|
|
o cholera chyba zle trafiłem..??? co to kącik poetycki???? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
no witam hmmm,, co tam skarbie???? Niech moc będzie z Wami
|
|
robciu Rozumiem ;) Też byś pewnie chciał Nic nie robić, nie mieć zmartwień, chłodne piwko w cieniu pić , leżeć w trawie, liczyć chmury:):):) fresz1 Nasza fresz już podśpiewuje ;) hehe mar
|
|
Tak babcia ma wiejskie jajeczka.... Chodzi z tym koszykiem i ludzi zaczepia, a jak się jej jajeczka skończą, to idzie do busa i koszyk uzupełnia. Większość "babć" na rynku i poza nim tak działa. To są jajka fermowe, a dzięki babcinkom lepiej się sprzedają.
|
|
miało być "poszkoym przez takich debili" oczywiście.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |