Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No coś takiego. W Polsce pis, każdy szmaciarz, każda łachmyta ma wgląd do materiałów niejawnych. |
ojjj OMANIA znamy na bank coś czuję ale kochana w sobotę tak we 3?nie lepiej poczekać do czwartku i gromadą iść? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No coś takiego. W Polsce pis, każdy szmaciarz, każda łachmyta ma wgląd do materiałów niejawnych. |
lovelas pisze sie pa skarbie ty mo najdroższy
|
|
Re: No coś takiego. W Polsce pis, każdy szmaciarz, każda łachmyta ma wgląd do materiałów niejawnych. |
EDIT sory oczywiście chodziło mi o rundę jesienną.
|
|
kuzwa dopiero wróciłem z Gołdapi zeszło mi troche takie życie :-(
|
|
śpoko przyjdzie jeszcze taki dzień zbychu nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maruda Dziękuje Dziadunio za Lady in Black ;) Fajnie sobie tu konwersujecie Kofani ;) wolny niewolnik Bogini powiadasz ?;) Kalisony coś dorzucą od siebie do tej miłej pogawędki ;) http://www.youtube.com/watch?v=d7R7q1lSZfs Niech moc będzie z Wami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |