Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jest wolność według Kaczyńskiego |
SUN gdzie lecisz zostań z nami mówiłam że wszyscy uciekają hehehehe wiem wiem puzno już dla was to zmykajcie jak macie ochotę na poduszeczkę pod główkę :) Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jest wolność według Kaczyńskiego |
robciu ...nie pij więcej ;D < wieczne im odpoczywanie >
|
|
To co już uciekacie???
|
|
dobrej nocy życze sun
|
|
http://www.facebook.com/pages/Stara-Praga-Kawiarnia/154817941197790 Tu żaden pedzio nie będzie paradował z piórkiem w dupie. Pokażmy, że "Lubimy to!"
|
|
o a jak omania nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
alibaba zerknij do ustawy z dnia 9 czerwca 2006 r. o Centralnym Biurze Antykorupcyjnym i popatrz, czy CBA ma w swoich właściwościach ściganie przestępstw z podanego przez Ciebie art. 304 kodeksu karnego. dla mnie podany przez Ciebie art. nie znajduje się we właściwościach CBA - nie wprowadzaj ludzi w błąd, że podany przez Ciebie art. 304 k.k. znajduje się we właściwościach spec służby jaką jet CBA.
|
|
CHOLERNI MUZUŁMANIE MAJĄ WIĘCEJ PRAW I PIENIĘDZY NIŻ MIESZKAŃCY ŁOMZY! ROZBESTWILI SIĘ HIENY!!!
|
|
Dzień Dobry ;)) w sumie czy on taki dobry...nie wyspana jestem jak jasna...eh czas na kawę :D lovelas miłej pracy ;)) maruda a Ty to juz chyba zapomniał o moim istnieniu...aj aj nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam wasz. Nie ma to jak na dzień dobry kawa i zdrowy, pożywny suchar: http://www.youtube.com/watch?v=Qx-5E5ocG_4
|
|
ustawka będzie? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Maro rzeczywiście z tym awansem nieźle Was wydymali... Chociaż jedynym pozytywnym aspektem naszej gry nie w II lidze a na zapleczu ekstraklasy były spotkania z takimi drużynami jak Lechia, Śląsk, Arka itd. Oprócz tych wspaniałych chwil ciągle nad klubem wisiała czarna chmura i każdy z nas słyszał o przekrętach, braku kasy, ciągłych zmianach zarządu. No i te jeb*ne miasto! Małe miejscowości w tzw Polsce B zawsze będą miały taki problem z powodu pieniędzy. Chociaż z drugiej strony do zobaczenia w III lidze :) rudy błazen z druhem
|
|
hahahaha tu będziemy o tym pisać???? Jakoś leci :) Od poniedziałku będę miał urlop, dłuuuuuuuuuugi:):) Wyskoczę na kilka dni w Bieszczady , odwoedzę kumpla z dawnych lat , powspominamy stare czasy a resztę się zobaczy :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dziadka_kalesonki Hej;)
|
|
robciu Dzisiaj Robcio wstał pierwszy ,a kalisony jeszcze smacznie spały ;) 7angelfree Angel również wcześnie wstaje ostatnio ;) maruda Dziadunio wrócił do Nas :):):) Smutno było bez Naszego marudy ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |