Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wykształcenie prezesa PiSu - szwindel w liceum i doktorat marksistowski u Żyda |
dokładnie :) no i gdzie jest Omania?mówiłam ze znikają gdy ja się pojawiam :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wykształcenie prezesa PiSu - szwindel w liceum i doktorat marksistowski u Żyda |
Freszko ja się nie musze pocić;-)Mam ochotę to idę;-)
|
|
Re: Wykształcenie prezesa PiSu - szwindel w liceum i doktorat marksistowski u Żyda |
IDZ DO SZKOLY ONI CI POWIEDZA JAK CHCESZ JA CIEBIE NAUCZE
|
|
wałek patelnia i co jeszcze????? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
robciu siedź :D to ja zaraz uciekam ;))
|
|
w SOBOTE ?I ROBCIA? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to jest podejrzane ale przecież cię nie znam jak twierdzisz to jak cię poznam kochana koleżanko i gdzie i o której ?znowu muszę być milusiaaaaa ahh te poświecenia hehe :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja lubie podglądać ;D
|
|
Byli dziś na Starym Rynku :) Trzeba było iśc i przepędzić a nie na forach szczekać narodowcy od 7 boleści :):):) Ja byłem nie bałem sie , rozglądałem się czy jakiś ,, prawdziwy polak patriota" sie pokazę :) Jak myślicie wychylił sie któryś z was z hasłem narodowym ????? a może było tak cicho pomyslane że sam go nie usłyszal :):):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |