Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlatego nazywam ich PiSlamistami |
pawelznavary ma pochodzenie z szambo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlatego nazywam ich PiSlamistami |
Spoko. Brak mi troche czasu i checi troche tez , zeby nie to to mysle ze bylbym w stanie udowodnic Ci kilka zeczy w ktore niewiezysz. Pozdrawiam.
|
|
robciu hahahah :D jaki Ty troskliwy :P dzieki urbi et orbi
|
|
DZIADYGO OD ROWA DO ROWA
|
|
heheh dziewczyny wbijacie sie na nast tydzień już dzisiaj proszcie o pozwólkę hehehena nast czwartek:)macie być bo i ja się staram :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam Więc tak: Skończyłem kurs na prawko jakieś 1.5 roku temu. Zdalem testy ale niestety nie powiodło mi się az 3 razy z jazdą kolejny raz juz nie podchodziłem do egzaminu bo wyjechałem za granice. Niedawno wróciłem i chciał bym wziąć się za zdanie tego prawka tylko nie mam pojęcia od czego mam zacząć. Ostatni niezdany egzamin praktyczny miałem jakoś w październiku 2010 roku. Powie mi ktoś co ja mam teraz zrobić? Gdzie sie udać, co załatwić?? Z góry dziękuje.
|
|
jak nie chłopaki już uciekli dobrze że chociaż wy jesteście to mi starczy:)
|
|
algeroth hahahahaha rozwaliłeś mnie tym tekstem :D fresz ja już kombinuje i posłuszna jestem co by uzyskać pozwolenie :D Niech moc będzie z Wami
|
|
nie kupujcie srebra z neta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |