Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Trzaska z radia NADZIEJA |
Miało być ze Cię dręczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Trzaska z radia NADZIEJA |
rewelacja!!! :) :) :)
|
|
do dwudziestoparolatka1 pawwelznavary moze ci posluzyc jako namiot
|
|
wiem wiem omannio ty mój skarbie??? Niech moc będzie z Wami
|
|
wrocimy do tematu za 10-15 lat-wtedy zobaczysz o co mi chodzilo
|
|
zbychu jesteś???????? Niech moc będzie z Wami
|
|
wiem że chciałeś dobrze;-)podlizujesz się do mnie bo nie chcesz aby piwko przeszło Ci koło nosa hihihi
|
|
chyba nie masz,bo nie przewidziałeś tego;-))
|
|
toi toi dla pawlaznavary
|
|
scierwem
|
|
nudaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
i bardzo dobrze ze mają, patriotyzm ma sie do rasizmu jak komunia do komunizmu ćwoku, i kazdy przejaw ksenofobii i nietolerancji na tle rasowym czy etnicznym należy tępić w zarodku. ja tylko pytam i wyciągnij sobie głąbie wnioski - po co to robię. jakie chcesz - blisko czy daleko idące. w przeciwieństwie do ciebie nie mam powodów zeby sie obawiać monitorowania forum bo nie mam klaustrofobicznego myslenia i paranoidalnych stanów w kwestii uchodźców, jakie łapią niektórzy na tym forum. wiec powtarzam spokojnie - nie wpierdala.j się jak nie masz nic do powiedzenia. kwestia imigrantów nie ogranicza się do stwierdzenia ze ich lubisz albo nie, spojrzenia na Francję, Belgię, Anglię. mamy Polskę z kulejącym rządem, niepełnosprawny system socjalny, rzad który nie potrafi sobie poradzić z własnymi mieszkańcami a do tego dochodzi kwestia napływu ludności z innych krajów. na tle wszechobecnej ****.ni to naprawdę nie jest sprawa priorytetowa i ja osobiście nie widzę w imigrantach żadnego zła czy zagrożenia. można dyskutować w tym momencie właśnie o kwestii dotowania ich przez biedne państwo. ale czy dyskutowałbyś jakby polska rodzina pozbawiona źródła dochodu otrzymywała równowartość kwoty jaką otrzymuje od państwa rodzina imigrantów? zamknąłbyś mordę bo cieszyło by ciebie że jest po równo a tak pierdoli.sz sfrustrowany nie wiedząc na kim się wyżyć za ulomności własnego kraju. umiesz czytać między wierszami? wątpię żebyś zrozumiał chociaż niewielki fragment z tej wypowiedzi.
|
|
robciu miał jechać na chwilę żeby zobaczyć co i jak i go wcięło;-)Więc chyba zabawa udana;-)
|
|
|
A ten facet w Czartorii, to dobry fachman ? rudy błazen z druhem
|
|
[/URL] nie dziala Niech moc będzie z Wami
|
|
witam się milutko i cichutko bo zaraz se wszyscy pójdą znając mój pech :) :)kto idzie od razu życzę dobrej nocy:)
|
|
Re: zacmienie ksiezyca Autor: lomza666 (---.elomza.pl) Data: 16-06-11 13:04 ja widzialem byl ksiezyc, a pozniej go nie bylo :) JAKIE TO ROMANTYCZNE A ZLALES SIE? PAWLEZNAVARY?
|
|
robciu,pewnie ,że pamiętam;-)
|
|
pewnie czytają cichaczem,a tu z chłopów został biedny robcio;-)) A może marudę da się przywołać....Marrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuudddddooooooooooo!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |