sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
no i zaczęło się

7angelfree
Dzięki 7angel ,może kiedyś się przyda ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: no i zaczęło się

Ok, czekam :):):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Zbychu
Fajny pojazd ;) hehe

Wierzę w Boga, lecz jestem skłonny stwierdzić że należałoby oddzielić wiarę od religii. Zostałem wychowany w religii katolickiej, która moim zdaniem podąża w złym kierunku. Gromadzenie dóbr materialnych, różnego rodzaju cenniki, obłuda, zakłamanie, uprawianie polityki, odpusty itp. Znam osoby bardzo religijne, które na pytanie czy wierzą w Boga mają poważne wątpliwości.
Zastanawiając się nad istnieniem Boga warto zacząć od siebie. Zastanowić się kim jestem? Jaki jest sens i cel mego życia ? Czym jest mój umysł, świadomość istnienia ? Czy tylko przypadkowym zbiegiem bliżej nie określonej materii ? Niestety człowiek wykorzystuje swój umysł w niewielkim procencie i nie jest zdolny w sposób naukowy wszystkiego zrozumieć i wytłumaczyć. W niektórych sprawach możemy tylko wierzyć lub nie i jest to wolny wybór każdego człowieka. Ja wierzę i bardzo mi to pomaga w moim życiu !

Temat rzeka.

no nie wierzę :D udało sie jupiiii heheh tylko teraz trzeba inny znaleźć obrazek :D

Niech moc będzie z Wami

Polecam domek drewniany :)

Niech moc będzie z Wami

To są kłamstwa i kalumnie! Osobiście jestem dyrektorem PKS-u w Czeczenii(niedawno oczywiscie przejalem stanowisko) i jestem w stałym kontakcie ze wszystkimi pracownikami PKSu i poświadczam że PKS to rzetelna firma i każda próba rzucenia mięsem na nas grozi karą śmierci przez wrzucenie do Gara i ugotowanie kleiku

Narty,Warchały niedaleko szczytna

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

prawdziwa miłość trwa wiecznie . pozdrawia Myślicielek

A kto z was złozył dokumenty w tym roku do II LO i ilu punktów łącznie się spodziewacie?

Kinga.. nie ma za co..pozdr

*Sun* hehe chyba tak ale do 20 kupa czasu, oj uciekam na razie :(

Trzymaj się ciepło Sun narka

paplik ,ja nie podałem dowodu na wiarę ,a na istnienie Boga .Bóg jest ,bo są jego dzieła ,inaczej mówiąc dlatego,ze są dzieła niestworzone przez człowieka,dlatego jest i Bóg,ewentualnie Kosmici :-) tak samo jak jz czlowiekiem,są przejawy jego istnienia i dlatego jest on sam ,nie byłoby grania człowieka-skrzypka,gdyby nie było jego samego człowieka skrzypka ,nie byłoby chrapania męza śpiącego w drugim pokoju ,gdyby nie było jego samego;na tym polega dowodzenie, pozdrawia Myślici

psycho-jude ,takze masz nierozumne myślenie lub jesteś złą osobą . pozdrawia Myślicielek

podałem juz argument,ze tak właśnie musi byc i tak właśnie jest: ps.wyjezdzam ,będę wieczorkiem. pozdrawia Myślicielek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org