Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polski kler a konstytucja 3 maja cała prawda |
zazdroscisz im ze sprzeda ktorys pare litrow oleju.zaoszczedził to sprzedaje ,ma swoje normy.a na kacu nie tylko oni jezdza.pilnuj swojego nosa.pozdrawiam Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polski kler a konstytucja 3 maja cała prawda |
Temat rzeka...
|
|
Co Ty taki nerwowy z samego rana , pigułek nie zażyłeś , czy żona przeskrobała...
|
|
Hm... ,,Wiara jest opium dla mas". Ja wierzę, tylko i wyłącznie, w naukę. Niech moc będzie z Wami
|
|
a ile kosztuje na gedymina podlaczenie pod kompa? a może ktoś poradzi gdzie naprawię kluczyk od merca w Łomży,Olsztynie lub Białymstoku? czy zostaje mi tylko ASO?
|
|
...do Finałowego meczu o Okręgowy Puchar Polski. ŁKS 1926 Łomża - Włókniarz Białystok Środa godzina 18.00 Stadion w Łomży Już kiedyś wygraliśmy ten puchar - 45lat temu... Okazja tym większa do przyjścia na mecz i wspierania Naszych zawodników. Widzimy się w następną Środę na stadionie. DiDi
|
|
algeroth Znam ten filmik który wczoraj zamieściłeś ;) "Idę ,albo nie idę " http://www.youtube.com/watch?v=b5wtmXqHspM "Wszystkie kary na mnie idą .....Nie będe szedł ,nie pójdę .......Albo pójdę ,albo nie ....." hahahahaha Niech moc będzie z Wami
|
|
no i co powie co wie i tyle a PKS jeszcze podziękuje popatrzcie z drugiej strony ginie ktoś z waszej rodziny bo kierowca był pijany i co wtedy .. ja nie widziałem nigdy kontroli przez Policje kierowcy autosana bo nie przekraczają prędkości raczej utrudniają ruch na drodze... a to że kradną to już kilka lat temu słyszałem najwiecej ci so jeżdża Łomża-Zambrów mówią o niej "trasa oszczędności' bo jest pyr pyr pyr góreczka i luz i znów pyr pyr pyr ....itd Pozdro dla wszystkich
|
|
automar7575 zaoszczędził ??????????? To jak ja komuś u mnie powiem gaś światło w kiblu bo trzeba oszczędzać to na koniec miesiąca przyjdzie przy wyplącie zabrać wiadro prądu bo zaoszczędził ZŁODZIEJE nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nasz herb to chyba ostoja na błękitnym tle, a majątek znajdował się na Litwie. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |