Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niech się święci 1 maja Prokurator zdegradowany za sprawę ułaskawionego Kamińskiego |
witaj enya ;) jest ok, ajak u ciebie? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niech się święci 1 maja Prokurator zdegradowany za sprawę ułaskawionego Kamińskiego |
hmmmm,,, a co robi moja myszka??????
|
|
Re: Niech się święci 1 maja Prokurator zdegradowany za sprawę ułaskawionego Kamińskiego |
To załóż polisę...
|
|
Aniołku w mojej apteczce zawsze coś takiego jest :-))) Robciu - jestem jutro w Warszawie ale jesli się zbierzecie to się najwyżej spóznię... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Bamber się żeni ;-) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Słaby motór ma w220
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |