Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyzm |
pawelznavary jezdzi czesto do pracy za kare
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyzm |
Zbychu Zbychu to inwestycja w 4 kozy ;) hehe będziesz mleko sprzedawał ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ja mam autosana wyciąga 45 km/h nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Jak tak jest no to może być. meg- podlasiakxxx napisał(a) ,że ,, wystarczy kupić zwykłego hamburgera czy jakiś zestaw,, więc czemu mówisz, że nie wiesz na jakich kanapkach ? =)))
|
|
prawda z tymi kuponami moja koleżanka jak coś zamawia to trafia jej się darmowa cola , frytki...ale nie wiem co trzeba zmówić bo rzadko tam bywam;)
|
|
Robciu będę BeLeMem haha mar
|
|
dziś chcieli mi coś tam dać ale powiedziałem że śmieci nie chce haha rudy błazen z druhem
|
|
aaaa1234 niby o ktorej sie lali:D?? moze o mnie chodzi??
|
|
Zbychu Na pierwszej stronie ,centralnie ;) hehe I nagłówek : Zbychu co kozy na balkonie hoduje ;) haha
|
|
Nie. Nie polecam kaukaza,a tym bardziej już podhalana. Każdy wie, że te psy pasterskie są wielkimi przytulankami, ale w naszym klimacie, a już na pewno na podlasiu się męczą. Ropieją im oczka, bez biegania po pastwiskach i codziennych obowiązków te psy po prostu głupieją. Skąd wiem? Ano osobiście takiego kaukaza znam. I choc ma wybiegu 2ha, to jest dziki i zgłupiały. Taki pies musi mieć cel, dlatego głównie żyją na Kaukazie i w górach - tam mają swój obowiązek - owce. Polecam owczarka niemieckiego, ewentualnie jakiegoś ze schroniska. Tam też są duże psy, wzbudzające respekt, a jednocześnie kundelki, więc łatwiej się przystosują do każdych warunków.
|
|
Zbychu Co do jutra to jeszcze nic nie wiadomo jak Wszyscy będą mogli i chcieli przyjść to będzie ,juto się wyklaruje .Jak coś to będziemy pisać na forum . Z Rocbia równy gość i z Ciebie również ,piwo jak w banku macie od kalisonów :):):) Ja zmykam chłopaki ,później zajrzę ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
w ten piątek godzina 18:) boisko sp7.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Helou Bando...jak się macie? Niech moc będzie z Wami
|
|
Paplak jest właśnie jedną z tych osób z którymi nie warto rozmawiać bo kulturalnie nie umie. Potrafi tylko obrazić i nie interesują go żadne argumenty. Szkoda mi też takich ludzi jak wolny niewolnik (śmiem twierdzić że i tak wolny nie jesteś). Ostatecznie jak skończy się nasz żywot tutaj to okaże się kto miał rację. Tylko że dla niektórych już będzie za późno. Myślicielek - jesteś na dobrej drodze, życzę Ci byś nie uległ presji świata, który oferuje chwilowe zadowolenie, ale dążył do pełni szczęścia i prawdy. Któż jak Bóg! P.S podoba mi się te obrazowe porównanie Stwórcy i stworzenia do głosu skrzypka i chrapania :) pozdrawiam serdecznie! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Nie che mi sie czytać tych wszystkich postów powyżej, ale odpowiem Ci na pytanie. Jest jeden dobry mąż, ale on już niestety ma żonę... (od jakichś 25 lat).
|
|
nie chcę was dołować, ale wasze poczucie humoru ogranicza się do wpisania "hehe" w poście...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |