Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A tu proszę, kolejny Misiewicz, pszczelarz, fachowiec od cyberprzestępstw. |
ale napewno nie taki co ja dziś miałem 7 anioł spoko.... jesteś równy gość.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A tu proszę, kolejny Misiewicz, pszczelarz, fachowiec od cyberprzestępstw. |
To jest do tańca kawałek ;) Może wam poprawi humor :) http://www.youtube.com/watch?v=BpS6xNrnMVc Niech moc będzie z Wami
|
|
Re: A tu proszę, kolejny Misiewicz, pszczelarz, fachowiec od cyberprzestępstw. |
Nie mierz wszystkich jedną miarą "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=UdUBh25Btfw
|
|
Witam jak otrzymac ten kupon wystarczy kupic zwykłego hamburgera czy jakis zestaw i czy ktos juz cos wygral z tego kuponu???
|
|
raczej prawda z tymi kuponami. nie wiem dokladnie na jakich kanapkach sa, czy jak, ale np jak sie zbierze 10 (obojetnie jakich) to lod za darmo hehe
|
|
tak chce wracać....Kalisony dużo piwa stawiasz ??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zbychu Nie aż tyle ;) hahahaha nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |