Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były działacz PZPR, obecnie członek pis na posadzie prezesa PKN Orlen współpracuje z Rosją. |
Hmm.. tajemniczy gość pan X tak tylko mogę go nazwać nie przedstawił mi się tylko rościł prawo do którejś z koleżanek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były działacz PZPR, obecnie członek pis na posadzie prezesa PKN Orlen współpracuje z Rosją. |
hmmmmm.......???
|
|
Re: Były działacz PZPR, obecnie członek pis na posadzie prezesa PKN Orlen współpracuje z Rosją. |
Wszystkie zdrowe.Zostało 4,reszta znalazła właścicieli.Jeszcze ze 2 tyg ich potrzymam może znajde dla wszystkich dom do tej pory.Jak nie to niestety trafią do schroniska
|
|
7 anioł to chtba nie ja?? pisz szczeże co i jak bo ja kręćka dostaje.......
|
|
ok, kalisony juz nigdy więcej nie slodzę......
|
|
a co ma nie wierzyć w Świętego Mikołaja ? był taki święty biskup ,nazywał się akurat Mikołaj i to jego kościół czci w swoim kalendarzu liturgiczny 6 grudnia oraz kochamy go my wszyscy właśnie ze względu na prezenty hehe . pozdrawia Myślicielek
|
|
robciu to nie Ty spoko nie mam pojęcia kto i nie wnikam bo po co:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |