niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Były działacz PZPR, obecnie członek pis na posadzie prezesa PKN Orlen współpracuje z Rosją.

Hmm.. tajemniczy gość pan X tak tylko mogę go nazwać nie przedstawił mi się tylko rościł prawo do którejś z koleżanek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Były działacz PZPR, obecnie członek pis na posadzie prezesa PKN Orlen współpracuje z Rosją.

hmmmmm.......???

Re: Były działacz PZPR, obecnie członek pis na posadzie prezesa PKN Orlen współpracuje z Rosją.

Wszystkie zdrowe.Zostało 4,reszta znalazła właścicieli.Jeszcze ze 2 tyg ich potrzymam może znajde dla wszystkich dom do tej pory.Jak nie to niestety trafią do schroniska

7 anioł to chtba nie ja??

pisz szczeże co i jak bo ja kręćka dostaje.......

ok, kalisony juz nigdy więcej nie slodzę......

a co ma nie wierzyć w Świętego Mikołaja ? był taki święty biskup ,nazywał się akurat Mikołaj i to jego kościół czci w swoim kalendarzu liturgiczny 6 grudnia oraz kochamy go my wszyscy właśnie ze względu na prezenty hehe . pozdrawia Myślicielek

robciu to nie Ty spoko nie mam pojęcia kto i nie wnikam bo po co:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org