piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ARiMR z humorem

ps. Kogoś poruszyło....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ARiMR z humorem

a na rycerskiej

FotoReporter robiąc wyjazd z takim tekstem na forum publicznym sam zrobiłeś z siebie, może nie tyle głupa co zwykłego kretyna. Nie znam ryskago więc nie oceniam Jej, a nawet gdybym znała to nie do nas należy ocena, tym bardziej na publicznym forum i to jeszcze nie w temacie. To żeś się popisał/ła. Masz coś do kogoś to pisz na priv sieroto życiowa. A poza tym to kogo tu obchodzi, kto z kim, gdzie i po co ?. Ja mam swoje życie i tym się interesuję. Takie jest moje zdanie.

zorro

Znam, znam. Pośmierdziało i przestało. A to że nie wszędzie czuć, to wynika z kierunku wiatru. Dzwonić mógłbym, ale pewnie musiałbym wskazać lokalizację. W każdym razie wystarczy wyjść za Szosę Zambrowską, by zobaczyć ile jest podpalonych poł.

Zrobienie duplikatu jest tańsze, ale bardziej czasochłonne niż zmiana numerów. I vice versa. :-)

ha,ha, ale numer! zaczęlo się od wody a skonczylo na " ryskago" osobiste porachunki na forum publicznym. FOTOREPORTER chyba porządnie zalala ci sadla za skorę?

Witajcie.
Czy ktoś z Was miał już okazję jechać drogą przedstawioną na poniższych zdjęciach? Jechać to chyba za dużo powiedziane. Jazda tą "drogą" to istny slalom pomiędzy dziurami. Współczuję ludziom, którzy muszą tamtędy jeździć codziennie. Krótka informacja dla nie zorientowanych: jest to droga przy blokach na ul. Śniadeckiego, na tyłach jednostki wojskowej, praktycznie naprzeciwko mechaniaka. Może w końcu ktoś pomyśli, i przynajmniej wyrówna to pobojowisko? Ciekawe, ile osób uszkodziło już swoje samochody na tych kilkuset metrach? Najciekawszy jest jednak wyjazd z tej ulicy, do ul. Przykoszarowej, w stronę mechaniaka (zdj. nr 1 i 2). Polecam także próg zwalniający (zdj. nr 3).

Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...

:)

w odniesieniu do pierwszego postu:
nie chcesz nie chodz a jesli sam pozwoisz na to aby kto s rzadzil toba to bedziesz ie bal
szkola srdenia jest poto abys ty sie uczy;l anie po to zebys obie do niej chodzil od neichceia
sraj na to ze jste jaki s tam ostry dyrektor
pomysl o tym ze kiedys ty mozesz miec nad nim wladze. i pomys lo tym jak on sie bedzie wtedy czul a jezeli ci snie uda dtrwac do tego celu to wiesz ze najwyzej ebdziesz sie ta,m uczyl 3 lata, po tych trzech layach bedziesz ywzej niz owa osoba zarzdajaca i wteduy mozesz wymoerzyc jej kare

nastepny problem :
cz bedziesz wtanie wymierzyc kare???????
rzecz prosta: nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
bo w 3 luidzie nie maja wlasnego poczucia wartosci

pozdro all 14/88

ja Chyba Wolę Dawne Przeboje ...

Nasi chłopcy byli u siebie, zostali "wytrąceni z równowagi spokoju", zabito im rodziny, walczyli o życie i Ojczyznę.

Nie wiem, natomiast, czego tu szukali Niemcy. Tak jak nie rozumiem czego Rosjanie szukali w Afganistanie i Wietnamie, a Amerykanie w Wietnamie, Iraku, na Filipinach, w niektórych krajach Ameryce Środkowej.... itd... itd...

przeprowadzam wywiad ponownie:-)proszę o komentarze,opinie i dobre rady na ten temat:-]

Jedź w góry... I pozdrów je ode mnie, bo ja nieprędko...

Na pewno nie w Łomży, chyba, że chcesz mieć odwaloną hałturę i problemy z gwarancją.

Ja osobiście polecam http://esc.pl. Szybko, sprawie, tanio i z dostawą do domu na drugi dzień.

@kudłata,tak za pamięci, jeśli składasz cały komputer to nie zapomnij o dobrym, markowym zasilaczu, o co było jeszcze do niedawna w lokalnych sklepach ciężko.

zorro

ile kosztuje taka zdrowa przyjemność?chodzi oczywiście o aerobik:-)

Polecam NORDCOM na Bema 23. Po schodkach nad solarium...

Serwis dobry, obsluga też... zrobią konkretną wycenę konkretnego sprzętu dla konkretnego klienta i jego potrzeb. Nie oferują gotowych zestawów (chyba ze OPTIMUSA chcesz) i nie mają cenników podzespołów ale jak powiesz, że chcesz dobry sprzęt to Ci taki zaproponują. Licz się z tym, że DOBRY to niestety również DROŻSZY. Więc jeśli cena będzie wyższa niż w innych sklepach to najpierw się zastanów czy inne sklepy nie dały Ci wyceny na gorszych podzespołach.

Pozdrawiam

PS: nie kupiłbym kompa poza Łomżą bo:

1. Wozić sprzęt w razie problemów to nie sztuka (on ma stać w domu)
2. Samemu wymontowywać podzespoły można ale mogą uznać to za przyczynę uszkodzenia.
3. Kupując w firmie wiesz, że w razie problemów z producentem to firma będzie się z nim kłóciła.
4. W razie problemów z kompem i zdiagnozowaniem co jest ich przyczyną oddajesz kompa do serwisu sklepu, w którym został dokonany zakup i napewno zapłacisz mniej za usługi niż pierwszy lepszy klient z ulicy.
5. Łomżyńskie firmy nie zakładają plomb więc możesz maszerować z dyskiem do sąsiadów po pliki ;) i masz możliwość samodzielnego dokładania kart rozszerzeń (np karta TV) i nie musisz za to płacić w okresie trwania gwarancji :)

Co Wy na to?? Warto przemyśleć....
Pozdrawiam

DO EXPERTA NA BRONIEWSKIEGO??/ CHŁOPIE RACZYSZ ŻARTOWAĆ MIAŁEM TAM SKŁADANY I DO DZIŚ NIEMAM ANI KOMPA ANI MONITORA,, WSZEDZIE ALE NIE TAM MÓWIMY O SKLEPIE RÓG BRONIEWSKIEGO I PIŁUSUDSKIEGO PRZY IDEII

piatka! hehehe

niestety ale firma Tip-Top twierdziła stanowczo że jednej żeczy się nieda bo nie i koniec dyskusji, a inna firma zrobiła to bez żadnych problemów, jednym słowem dało się .............

zawsze musza sie zjawić kiedy nietrzeba a kiedy trzeba sie nie zjawiają

HWDP na ZAWSZE

Kudłata, płyta jest, jak by to powiedzieć, dla dorosłych :D Pajonk to zbok (wydało się) :P

"Klechom mówie stanowcze nie!!!!!!"

Ale -płaca gora 10 gr za kilogram :P

Dtoktota?

Strzelam, że chodziło o Stokrotkę, ale nigdy nie miałem daru do rozumienia mamroczących dzieci.

ja nic nie wiem

Tak utajnili te loty bo ostatnio im sie dwóch gapowiczów w smigła wkreciło,a to pózniej cholerstwo ciezko wyciagnac,trzyma sie zebami i czym tam jeszcze moze.Slepi czy co - od dwóch dni chłopaki na niebie kólka robia a oni sie o zawody pytaja .Siadaj nad rzeka jeden z drugim i bedziesz miał zawody jak sie patrzy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o chyba że !!!

adamus napisz !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org