piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie biskupa

chyba że trafisz na specjalistę, który zrobi ci to w domku :) ...znam takiego... :D ....ostatnio reanimował laptopa, który objechał kilkanaście serwisów w niemczech i "nic się nie dało zrobic" :D

ściemka wszystkim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie biskupa

Polecam Simmtech. Rok temu u nich składałem i wszystko chodzi bez zarzutu. Chociaż niedawno odszedł od nich najlepszy pracownik...

.

Łomżyńska Starówka nie miała szczęścia ani podczas wojny (wyburzenie) ani zaraz po niej. Nikt nie zastanawiał się nad odbudową zachowującą jej charakter. Jak idę Długą i widzę te gustowne bloki, to chce mi się puścić pawia. Równie cudownym pomysłem władz było wystawienie bloku na ulicy Kaznodziejskiej i Giełczyńskiej, na placu po zburzonej synagodze.

Zburzyć tego syfu raczej się nie da, ale skoro już odrestaurowujemy Starówkę, to może by też pomyśleć o jakimś sensownym ustylizowaniu elewacji tych bloków. Na pewno znajdą się przeciwnicy, bo to jakiś koszt. Ale przecież nie wszystko w życiu warto sprowadzać do pieniędzy.

A co to ma być na ul.Prusa ??? jakiś żwirowy tor dla rowerów ?? bo zajebiscie się jeździ po tym żwirku na rowerze a nie samochodem ;-)

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

W Stopce, poniżej 20gr, nie pamiętam dokładnie ile.

Odpowiedź: w żadnym.
Mogę Ci złożyć za piffko :P Oczywiście dla bezpieczeństwa wypiję po złożeniu :D

PS. Tommeknet, moja płyta ma wrócić! :)

Zuza

Hehe wczoraj wróciłem z Białego:P zdałem te wszystkie egzaminy i zrobiłem porządne oblewanie:P:P:P hehe nie wiem czemu ale sąsiedzi się na mnie dziwnie patrzą:P:P:P w sumie mieszkam tutaj od niedawna i im sie nie dziwię:P a wracając do tematu baw się i szalej dopóki możesz bo potem to niestety na dobrej uczelni to zamiast zabawy i lenistwa jest przede wszystkim nauka:( pozdrowionka

Wiesz Łomża to małe miasto a xera to przede wszystkim studenckie pieniadze:P no Jeżeli wybierasz się dajmy na to do Białego lub do Wawki to tam skserujesz ,że tak powiem za pół ceny:P

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

na prusa fajnie sie jezdzi i samochodem na recznym :)
a na skrzyzowaniu poznanskiej i Wojska Polskiego podobno rondo bedzie !!

Ja wpadam :D

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

TIP TOP na nowogrodzkiej, bardzo tanio i solidnie, POLECAM

W końcu wysłali kogoś z Tip Top, żeby się zareklamować :) Szczerze ... Czekałem na ten moment :]

bigi2004 to więcej biletr wyniesie czy gaz niz ksero :P

Coś jest na Legionów nie wiem czy jeszcze jest.Tam gdzie szkoła jazdy i handel motorami niedaleko statoila

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

sluchaj ptysiek jak thompson pisze ze sporo do kserowania to chyba nie ma na mysli jednego zeszytu w kratke:P

Zuza

dlaczego ?? u mnie wszystko wporzo ;]

jsb2

Soł du aj!

Łomża ul. Harcerska, bardzo profi zakład, polecam!!!!

rudy błazen z druhem

Nordcom? hahahahahhaha, dobre

Widzisz, Macku, moze juz ta pamiec troche mnie zawodzi - toc to tyle lat!

Ewidentnie juniorzy Gwardii Warszawa zdobyli w 1960-tym roku tylko vice-mistrzostwo Polski. Konkluzja z tego wiec iz LKS mogl grac wtedy tylko w polfinale, a nie, jak mi sie wydawalo, w finale tych mistrzostw.

Jesli ktos zna np. P. Andrzeja Szyca, ktory nota bene byl jednym z 'filarow' tamtej druzyny, a ktory prawdopodobnie nadal zamieszkuje w Lomzy, to on moglby latwo to zagadke rozwiazac.

Pozdrawiam (takze i P. Andrzeja)
wychu

rudy błazen z druhem

Ja bym się przeszedł ale gościu wyjechał i nie mam z kim iść tako ... samemu to lipa ...

Zuza

VIP_1 a gdzie dokłądnie na tego Sikorskiego ?? jak oni to robią ?? pruja wyrzucaja stary i wszywaja nowy czy naszywaja na stary nowy ?? czy jeszcze inaczej naszywaja jakas Łate ?? :)

Ech............No to dobrej nocki życzę wszystkim i udanego weekendu. Pa - A

Zuza

yhyhyhyhy:P apropos nordcomu i spokrewnionych - markac jaką płytkę wisi Ci tommeknet?:P też mam z nim porachunki do wyrówniania;-)

Niechaj dyskusja wrze:D może i przez net jest najlepiej,ale chodzi o konkurencyjność usługi i wypłtności na terenie jedynie Łomży.Dziękuję za dotychczasowe odp.

Ale musisz zrozumieć, że w Łomży nie ma czegoś takiego jak konkurencyjność, bo każdy sklep odwala robotę zamaist postarać się o klienta.

W tym artykule 4lomza.pl napsial że to chodzi o Real, ale tak naprawde to już spólka nie używa tej nazwym swojej sieci hipermarketów. To bedzie Tesco.

p.s. Byłem szybszy niz redakcja 4lomza.pl :P

rudy błazen z druhem

Gdzie jest w Łomży skup makulatury?

Kiedys był na ulicy spokojnej (chyba za zajezdnia MPK), ale neiw iem czy dalej funkcjonuje.

w którym miejscu będzię ten Real :P

Są z deczka przestarzałe? Czy dawno podane? Bo mimo wszystko cały czas aktualne....

może Katrina obudzi coponiektórych....
http://wiadomosci.onet.pl/1161846,12,item.html

Nasza

nie Real tylko TESCO! W pierwszym poście napisałem gdzie on bedzie usytuowany (czytaj uważnie). W tym miejscu nawet jest jeszcze bilboard Echo Investment.

Ja mam ta cicha nadzieje, że przy tym Tesco to kino wybudują.... skoro tyle kasy na to pojdzie. Ciekawy jest po ilu latach ta inwestycja sie zwróci. Inwestyce nazywamy opłącalną jeżeli jej koszt zwróci sie po 5 latach.

mam imprezkę,jutro lecze kaca!!!!!!!!!!!!!!

Dtoktota upadnie :P

ptysiu już poleciał i sprawdził hehe ;]

.

Dzisiaj zaczynają się Mikrolotowe Mistrzostwa Województwa Podlaskiego w Łomży. Chyba warto obejrzeć tą imprezę. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć terminarza imprezy. Na ulotce jest tylko godzina otwarcia mistrzostw - 14.00. Nie chce mi się bujać tam i z powrotem, bo jadę rowerkiem a podjazd znad rzeki mnie dobija ;) Wie ktoś o której będzie można obejrzeć coś ciekawego ?

czy ktoś wie o której odbywają sie zawody motolotni ? ?

Jestem w szoku, kierownik Powiatowego ARiMR to technolog drewna, dlaczego nikt nie wyciąga konsekwencji ......................................
a może ja jako lekarz weterynarii będę ginekologiem, przecież mała różnica

CHORY KRAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o 18 :D

jak sie ma nazwisko...

zakład na sikorsiego znajduje się naprzeciw cmentarza, obok myjni

Witam sytuacja mnie zmusiła do zakupu notebooka.Niestety nie za bardzo sie w tym wszystkim orientuję.Mam do wydania około 3000pln.Jaki za takie pieniądze jest w miare sprawny i najlepiej mało awaryjny?Gdzie dokonać zakupu,lepiej w sklepie czy z internetu?Na co mam zwrócić uwagę?Będę go używał do robienia projektów a Auto-Cadzie oraz edytora tekstu.Więc chyba nie musi być to jakis demon prędkości.Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

.

Troll? Troll? Gdzie jest Troll? Czy ja coś przegapiłam? Może to nie żadna rewelacja, ale zawsze coś.
Jak już mówiłam, CH z prawdziwego zdarzenia, faktycznie by się przydało.

Zuza

Ja obstawiałem 3:0 ale to nic ...

;-)

rudy błazen z druhem

Przy zakupie Notbooka nie sugeruj się prędkością procesora ale tym czy jest to procesor Mobilny. Kupilem w tamtym roku Celerona 2,4 (nie mobilny - czyli nie centrino) i bardzo sie grzeje oraz wentylator się długo włącza.

Porządnego (nowego) można już mieć za ok 2800zł, zobacz na www.aristo.pl i oczywiscie Allegro :)

a moze zrobią nam od razu Media Markt i Ikea ? :)))))

Jest małe opracowanie o fortach. Spytaj w Łomżyńskim Towarzystwie Naukowym przy ulicy Dwornej.

rudy błazen z druhem

Ty mnie na mężczyznę nie wyglądasz, a też chodzisz na mecze. Co do twojej znajomości sportu to śmiem wątpić. Dużo brakowało do awantury, jak piłkarze Pelikana rzucili się w kierunku sędziego, kibice wszyscy jak jeden mąż pozrywali się z ławek, a piłkarze rezerwowi obydwu drużyn powbiegali na boisko, a w tym czasie wnuczek gdzieś mnie się zawieruszył. Dobrze, że klub kibica był opanowany. Myślisz, że pierwszy raz jestem na meczu. Pierwszy raz byłem na meczu ŁKS-su w 1960r. Do mojego stażu to jeszcze Tobie trochę brakuje.

Lepiej przestań chodzić na mecze , jak masz takie bzdury wypisywać , piłka nożna to męski sport. Zacznij chodzić na balet.

Aj fajne zdiecia :D

Zbych

stary dowod wystarczy, jezdzilem - chyba ze jest bardzo zniszczony, albo nierozpoznaja Cie na zdjeciu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org