Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zanim ruszy lawina |
H-howaj W - wino D- do P - plecaka a wiec co znaczy skrot USA ? U - ujebany S - spracowany A - Alkoholik :)) ... & vice versa!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zanim ruszy lawina |
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakac ale niedługo będę miał sprawę w sądzie z powództwa urzędu miejskiego:P o to że nie zapłaciłem podatku od nieruchomości:( mimo,że na szczęście nie pozbyłem się kwitów(dowodów wpłaty) no i jak mam głosować na takich debili co chcą parę razy kasę ukraśc? jutro jadę do urzędu miejskiego i ciekawe komu tam będzie głupio jak zacznę im jechać od nieuków i popaprańców:P
|
|
I wyngiel przywiozo!!! Bo jak była wojna to tyz wyngiel był! Bierta kubełka!
|
|
ryskago w stosunku do Ciebie pozory są bardzo mylące! Na forum palisz głupa, że jesteś święta i fajna, ale nie chwalisz się nikomu, że dla jakiegoś frajera poznanego przez Internet zostawiłaś swoje dzieci i męża a tego frajera namówiłaś, żeby zrobił to samo. Teraz chodzicie, biedne dzieci, po tym świecie i próbujecie na siłę nawracać innych, mimo, iż sami powinniście smażyć się w piekle. Zacznij od siebie, lafiryndo. Ja nie mieszkam w zasobach ŁSM, więc nie będę się wypowiadał w temacie. Zbych
|
|
hehe Fororeporter dobra dałeś jej jazdę:D:D:D hehe w końcu kure.stwo trzeba tępić:D:D:D popieram:D:D:D pozdrowionka Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Można zgodzić się z Ewą... Nie wazna milosc ale przyszlosc ;/ Ja sobie Betke kupuje :) zobaczymy jak to bedzie :)
|
|
A na jakiej ul. mieszkasz ?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A wg mnie ten FotoReporter pachnie cos takim oto ****-Jasiem, ktory to niedawno, ewidentnie majac jakies osobiste porachunki, w podobny sposob probowal atakowac 'nasza' Ryskago na tym Forum (watek: "Co myslicie o Ryskago?"). Chore to i nie na miejscu - tak to, jak i tamto. wychu Nasza
|
|
lub tak: albo tak:
|
|
Zwłaszcza, że wczoraj wieczorem miałem kłopoty aby wejść na www.4lomza.pl.
|
|
a ja na ks janusza i wogole nic nie czuje smrodu...:) Nasza
|
|
felix aby zabrać dopłaty należy udowodnić celowe wypalanie. A aby udowodnić celowe wypalanie trzeba by złapać kogoś na tzw. gorącym uczynku lub znaleźć świadków tego czynu. Czy jesteś w stanie wskazać podpalacza i zeznać na Policji, że to ta konkretna osoba podpalała resztki? Jeżeli tak to gdy zauważysz podpalacza dzwoń na Policję i wskaż go. Zbych
|
|
Fotoreporter jak juz zjechales ja tak na forum to i na forum napisz co Cie tak w niej boli? co Cie tak w oczy gryzie? Niech sobie robi co chce i z kim chce, jest dorosla, co Ci do tego? Cwaniaka chcesz zagrac? nie wyszlo ci koles.... rudy błazen z druhem
|
|
Śmierdzi od "zalewu" ze ściekami. Ludzie powinni coś z tym zrobić :P galeria zdjęć: http://lomza.republika.pl/zalew/ Zalew znajduje się za ulicą poligonową (jadąć wzdłóż jej wchodzimy na niewielką górkę i już) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
te mirabelka wypad ode mnie i od fotoreportera:D hehe jak zes taka madra to moze jeszcze wyjasnisz mi pare zdan:P??? hhe kur...ewsie zycie to co wg ciebie oznacza? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A Ty bigi2004 to niby taki święty że potępiasz życie innych ??. tu mamy przykład... Autor: bigi2004 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 13-08-05 17:15 "hihi dobra historia:D przetocz tarcze skoro są to tylko plamy:P a najlepiej daj zobaczyć komuś kto się na tym troszkę zna:D ps.daj numer do żony..." bigi2004 nic dodać nic ująć Zbych
|
|
no i pasuje robota :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A to ja Cie zapraszam na Kazanska-niedosc ze ruina (niedokonczony blok)straszy to droga wypisz wymaluj jak na twoich zdieciach,a po przeciwnej ulicy zwijaja cały chodnik bo wymieniaja na ładniejszy,przeciez to pojecie przechodzi,kto i jak pieniedzmi społdzielni obraca
|
|
I powiedz mi teraz, gdzie są ku*wa nasze pieniądze? Najprędzej przepite i przejedzone... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
poki co jest ok :p
|
|
Autochton, nie jest to perfumeria, chodziło o czystość ścieków wpływających do Narwi. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Można by od strony stadionu zasadzić potrójny gęsty pas drzew. Może by to trochę pomogło. Widocznie te pomieszczenia zamknięte są bardzo nieszczelne bo rzeczywiście smród jak w Wojciechowicach. Nawet czuć podczas szybkiego przejazdu samochodem wieczorem Zbych
|
|
yhyhyhy piasek yhynhyhhyh ehehehhehehhepiasek znad morza kormorany ...................................
|
|
Jakiś czas temu, ktoś tu pisał o ludziach i ich wyższości nad zwierzętami. Za każdym razem kiedy, słucham informacji w mediach, czytam je, albo relacje świadków wydarzeń - jestem przerażony. Nie potrafię zrozumieć i zaakceptować tej nienawiści i głupoty, która prowadzi ludzi do wojen, prześladowań, dyskryminacji. Czy rzeczywiście świadomość i inteligencja była dla człowieka błogosłaństwem? Czasami wątpię! Przed chwilą przeczytałem artykuł: http://4lomza.pl/index.php?wiad=5304; a w nim fragment który mnie poruszył: "Wtenczas pada komenda ognia – zagrała wszystka broń – pierwsza linia Niemiecka tak jak by jej nigdy nie było i wówczas jeden z dowódców krzyczy „chłopcy bagnet na broń. Za ojczyznę. Hura...” Parliśmy do przodu z wielkim krzykiem, tek krzyk było słychać bardzo daleko, ale w nas była ogromna siła.... musieliśmy się mścić, za pomordowanych z rodzin, za kolegów gnijących w więzieniach... Musieliśmy ich niszczyć, w nas była potężna siła, wiedzieliśmy że może stąd już nie wyjdziemy, ale musimy się bić...". Rozumiem człowieka który broni swojego domu, swoich bliskich, swojej grupy - to jest naturalne. Człowiek wypchniety z równowagi spokoju przez nieszczęścia, śmierć bliskich i niepokój o życie swoje i rodziny bierze broń do ręki i walczy o przetrwanie, czy zemstę. Nie rozumiem człowieka, który w imię "dobra wspólnego", "idei", "prawdy", "czegokolwiek" mobilizuje swoich podwładnych, głównie młodych chłopaków i wysyła ich by zabijali innych. Tego nie jestem w stanie zrozumieć i zaakceptować. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Może to jest patriotyzm, a może jedyna możliwość wyrwania się z "piekła"?
|
|
Pisze tutaj na forum bo mam nadzieje ze ktos zarzuci moze jakis fajnym pomyslem co robic do pazdziernika?! poniewaz mi troszke zaczelo sie nudzic.. wakacje mam juz od maja i uwazam (o dziwo!!) ze co za duzo to nie zdrowo. . a teraz ten debilny wrzesien.. prawie wszyscy znajomi do budy wyruszyli a dokuczanie im ze oni do budy a ja dalsze wakacje mam to znudzilo mi sie po tygodniu. Moze macie jakies pomysly jak spedzic sobie ten miesiac?! :) p.s. wierze ze sa ludzie o podobnych do mnie problemach..
|
|
...rozbierz się i ubrania popilnuj:P a tak poważnie to miałam do niedawna podobne zawirowanie przewlekłego lenistwa,ale sobie zdążyłam z tym poradzić:-] masz prawko?nie?to idź na prawko:-) jak się uprzesz to zrobisz nawet w 2-3 tygodnie.Ja co prawda czaiłam się z tym przez 2,5 monthsa ale są i tacy,którzy robią to w zawrotnym tempie. Na jakie studia się wybierasz?może powoli zacząć czytać coś spokrewnionego z wybranym kierunkiem studiów?a może język angielski doszlifować;-) Ja na Twoim miejscu poszłabym do Urzedu Pracy i zapisała się na jakiś kurs.Zawsze dobrze mieć jakis dodatkowy papierek,żeby załapać sie do pracy na wakacje. Lubisz sport?bo ja niekoniecznie:P jak lubisz,to pobrykaj sobie wieczorkiem po parku czy tam gdzie Tobie pasuje:-) to takie najprostsze rozwiązanie,jeżeli chodzi o nudę. Więcej sekretów i sposobów na udany wrzesień zachowam dla siebie:-] Zbych
|
|
Ja też nie polecam kupowania w łomżyńskich sklepach, poziom wiedzy o sprzęcie i umiejętności serwisowania jest poniżej poziomu morza. Takie rzeczy widziałem, że głowa mała.. Również polecam ESC.pl - dobre ceny i nie miałem z nimi nigdy problemów. Jeszcze niezłym sklepem jest 4speed.pl , też ceny raczej okej. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Zamiast budować kolejne supermarkety, mogliby stworzyć jakieś niezłe centrum handlowe, w którym możnaby znalec porzadne sklepy z ciuchami i nie tylko .. Nie wiem jak Wy to widzicie, ale mi już od dawna działa na newrach to, że gdziekolwiek w Łomży nie ruszę się zeby coś sobie kupic <mam na mysli ciuchy:p > wszedzie, dosłownie wszedzie jest to samo w rozmiarach nie wiekszych niż S i M !! no, może cotton club, troll i reporter ma coś innego niż te smieszne dynie i inne lalciowate sklepy!! <za całym szacunkiem dla rózowych dziewczynek> .. wydaje mi się że opłaciłoby się, i to baaardzo powstanie w naszym cudnym miasteczku sklepów typu H&M, Zara .. Brr ... to chyba wszystko :P
|
|
zgadzam sie z toba kirke...ja tez tak sadze zeby wybudowali jakies centrum handlowe Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |