piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zanim ruszy lawina

H-howaj W - wino D- do P - plecaka

a wiec co znaczy skrot USA ?

U - ujebany
S - spracowany
A - Alkoholik

:))

... & vice versa!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zanim ruszy lawina

Nie wiem czy mam się śmiać czy płakac ale niedługo będę miał sprawę w sądzie z powództwa urzędu miejskiego:P o to że nie zapłaciłem podatku od nieruchomości:( mimo,że na szczęście nie pozbyłem się kwitów(dowodów wpłaty) no i jak mam głosować na takich debili co chcą parę razy kasę ukraśc? jutro jadę do urzędu miejskiego i ciekawe komu tam będzie głupio jak zacznę im jechać od nieuków i popaprańców:P

I wyngiel przywiozo!!! Bo jak była wojna to tyz wyngiel był!
Bierta kubełka!

ryskago w stosunku do Ciebie pozory są bardzo mylące! Na forum palisz głupa, że jesteś święta i fajna, ale nie chwalisz się nikomu, że dla jakiegoś frajera poznanego przez Internet zostawiłaś swoje dzieci i męża a tego frajera namówiłaś, żeby zrobił to samo. Teraz chodzicie, biedne dzieci, po tym świecie i próbujecie na siłę nawracać innych, mimo, iż sami powinniście smażyć się w piekle. Zacznij od siebie, lafiryndo.

Ja nie mieszkam w zasobach ŁSM, więc nie będę się wypowiadał w temacie.

Zbych

hehe Fororeporter dobra dałeś jej jazdę:D:D:D hehe w końcu kure.stwo trzeba tępić:D:D:D popieram:D:D:D pozdrowionka

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Można zgodzić się z Ewą... Nie wazna milosc ale przyszlosc ;/ Ja sobie Betke kupuje :) zobaczymy jak to bedzie :)

A na jakiej ul. mieszkasz ??

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

A wg mnie ten FotoReporter pachnie cos takim oto ****-Jasiem, ktory to niedawno, ewidentnie majac jakies osobiste porachunki, w podobny sposob probowal atakowac 'nasza' Ryskago na tym Forum (watek: "Co myslicie o Ryskago?").
Chore to i nie na miejscu - tak to, jak i tamto.
wychu

Nasza

lub tak:

albo tak:

Zwłaszcza, że wczoraj wieczorem miałem kłopoty aby wejść na www.4lomza.pl.

a ja na ks janusza i wogole nic nie czuje smrodu...:)

Nasza

felix
aby zabrać dopłaty należy udowodnić celowe wypalanie. A aby udowodnić celowe wypalanie trzeba by złapać kogoś na tzw. gorącym uczynku lub znaleźć świadków tego czynu. Czy jesteś w stanie wskazać podpalacza i zeznać na Policji, że to ta konkretna osoba podpalała resztki? Jeżeli tak to gdy zauważysz podpalacza dzwoń na Policję i wskaż go.

Zbych

Fotoreporter jak juz zjechales ja tak na forum to i na forum napisz co Cie tak w niej boli? co Cie tak w oczy gryzie? Niech sobie robi co chce i z kim chce, jest dorosla, co Ci do tego? Cwaniaka chcesz zagrac? nie wyszlo ci koles....

rudy błazen z druhem

Śmierdzi od "zalewu" ze ściekami. Ludzie powinni coś z tym zrobić :P

galeria zdjęć:
http://lomza.republika.pl/zalew/

Zalew znajduje się za ulicą poligonową (jadąć wzdłóż jej wchodzimy na niewielką górkę i już)

Zuza

te mirabelka wypad ode mnie i od fotoreportera:D hehe jak zes taka madra to moze jeszcze wyjasnisz mi pare zdan:P??? hhe kur...ewsie zycie to co wg ciebie oznacza?

Zuza

A Ty bigi2004 to niby taki święty że potępiasz życie innych ??.

tu mamy przykład...

Autor: bigi2004 (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 13-08-05 17:15

"hihi dobra historia:D przetocz tarcze skoro są to tylko plamy:P a najlepiej daj zobaczyć komuś kto się na tym troszkę zna:D ps.daj numer do żony..."

bigi2004

nic dodać nic ująć

Zbych

no i pasuje robota :)

Zuza

A to ja Cie zapraszam na Kazanska-niedosc ze ruina (niedokonczony blok)straszy to droga wypisz wymaluj jak na twoich zdieciach,a po przeciwnej ulicy zwijaja cały chodnik bo wymieniaja na ładniejszy,przeciez to pojecie przechodzi,kto i jak pieniedzmi społdzielni obraca

I powiedz mi teraz, gdzie są ku*wa nasze pieniądze? Najprędzej przepite i przejedzone...

Zuza

poki co jest ok :p

Autochton, nie jest to perfumeria, chodziło o czystość ścieków wpływających do Narwi.

Pozdrowienia.

Zuza

Można by od strony stadionu zasadzić potrójny gęsty pas drzew. Może by to trochę pomogło. Widocznie te pomieszczenia zamknięte są bardzo nieszczelne bo rzeczywiście smród jak w Wojciechowicach. Nawet czuć podczas szybkiego przejazdu samochodem wieczorem

Zbych

yhyhyhy
piasek yhynhyhhyh

ehehehhehehhepiasek znad morza

kormorany ...................................

Jakiś czas temu, ktoś tu pisał o ludziach i ich wyższości nad zwierzętami. Za każdym razem kiedy, słucham informacji w mediach, czytam je, albo relacje świadków wydarzeń - jestem przerażony.

Nie potrafię zrozumieć i zaakceptować tej nienawiści i głupoty, która prowadzi ludzi do wojen, prześladowań, dyskryminacji. Czy rzeczywiście świadomość i inteligencja była dla człowieka błogosłaństwem? Czasami wątpię!

Przed chwilą przeczytałem artykuł: http://4lomza.pl/index.php?wiad=5304; a w nim fragment który mnie poruszył: "Wtenczas pada komenda ognia – zagrała wszystka broń – pierwsza linia Niemiecka tak jak by jej nigdy nie było i wówczas jeden z dowódców krzyczy „chłopcy bagnet na broń. Za ojczyznę. Hura...” Parliśmy do przodu z wielkim krzykiem, tek krzyk było słychać bardzo daleko, ale w nas była ogromna siła.... musieliśmy się mścić, za pomordowanych z rodzin, za kolegów gnijących w więzieniach... Musieliśmy ich niszczyć, w nas była potężna siła, wiedzieliśmy że może stąd już nie wyjdziemy, ale musimy się bić...".

Rozumiem człowieka który broni swojego domu, swoich bliskich, swojej grupy - to jest naturalne. Człowiek wypchniety z równowagi spokoju przez nieszczęścia, śmierć bliskich i niepokój o życie swoje i rodziny bierze broń do ręki i walczy o przetrwanie, czy zemstę.

Nie rozumiem człowieka, który w imię "dobra wspólnego", "idei", "prawdy", "czegokolwiek" mobilizuje swoich podwładnych, głównie młodych chłopaków i wysyła ich by zabijali innych. Tego nie jestem w stanie zrozumieć i zaakceptować.

Zuza

Może to jest patriotyzm, a może jedyna możliwość wyrwania się z "piekła"?

Pisze tutaj na forum bo mam nadzieje ze ktos zarzuci moze jakis fajnym pomyslem co robic do pazdziernika?! poniewaz mi troszke zaczelo sie nudzic.. wakacje mam juz od maja i uwazam (o dziwo!!) ze co za duzo to nie zdrowo. . a teraz ten debilny wrzesien.. prawie wszyscy znajomi do budy wyruszyli a dokuczanie im ze oni do budy a ja dalsze wakacje mam to znudzilo mi sie po tygodniu. Moze macie jakies pomysly jak spedzic sobie ten miesiac?! :)
p.s. wierze ze sa ludzie o podobnych do mnie problemach..

...rozbierz się i ubrania popilnuj:P a tak poważnie to miałam do niedawna podobne zawirowanie przewlekłego lenistwa,ale sobie zdążyłam z tym poradzić:-] masz prawko?nie?to idź na prawko:-) jak się uprzesz to zrobisz nawet w 2-3 tygodnie.Ja co prawda czaiłam się z tym przez 2,5 monthsa ale są i tacy,którzy robią to w zawrotnym tempie.
Na jakie studia się wybierasz?może powoli zacząć czytać coś spokrewnionego z wybranym kierunkiem studiów?a może język angielski doszlifować;-)
Ja na Twoim miejscu poszłabym do Urzedu Pracy i zapisała się na jakiś kurs.Zawsze dobrze mieć jakis dodatkowy papierek,żeby załapać sie do pracy na wakacje.
Lubisz sport?bo ja niekoniecznie:P jak lubisz,to pobrykaj sobie wieczorkiem po parku czy tam gdzie Tobie pasuje:-)
to takie najprostsze rozwiązanie,jeżeli chodzi o nudę. Więcej sekretów i sposobów na udany wrzesień zachowam dla siebie:-]

Zbych

Ja też nie polecam kupowania w łomżyńskich sklepach, poziom wiedzy o sprzęcie i umiejętności serwisowania jest poniżej poziomu morza. Takie rzeczy widziałem, że głowa mała.. Również polecam ESC.pl - dobre ceny i nie miałem z nimi nigdy problemów. Jeszcze niezłym sklepem jest 4speed.pl , też ceny raczej okej.

Zuza

Zamiast budować kolejne supermarkety, mogliby stworzyć jakieś niezłe centrum handlowe, w którym możnaby znalec porzadne sklepy z ciuchami i nie tylko ..
Nie wiem jak Wy to widzicie, ale mi już od dawna działa na newrach to, że gdziekolwiek w Łomży nie ruszę się zeby coś sobie kupic <mam na mysli ciuchy:p > wszedzie, dosłownie wszedzie jest to samo w rozmiarach nie wiekszych niż S i M !! no, może cotton club, troll i reporter ma coś innego niż te smieszne dynie i inne lalciowate sklepy!! <za całym szacunkiem dla rózowych dziewczynek> .. wydaje mi się że opłaciłoby się, i to baaardzo powstanie w naszym cudnym miasteczku sklepów typu H&M, Zara ..
Brr ... to chyba wszystko :P

zgadzam sie z toba kirke...ja tez tak sadze zeby wybudowali jakies centrum handlowe

Zuza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org