Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubezpieczenia KRUS jak wyliczyć?? |
Ale Fontanna jest :D i to najważniejsze jakaś atrakcja :D Lora
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubezpieczenia KRUS jak wyliczyć?? |
Może dla ciebie bo dlamnie to niee nawet na oczy tego czegoś nie widziałem a fontanna jak fontanna jeśli mi się uda to pokaże wam zdjęcia z małego miasteczka w którym są ładne fontanny i nie takie jakieś przedziwne ale ładne i jest atrakacja bo ... Ciąg dalszy nastąpi ....
|
|
Ktos sie pewnie niedługo wezmie za ta czarna strefe?Chociaz w telewizji rydzyk chce kaczynskiemu kampanie robic(czyt. robi,przyp.autora),to kto wie czy to oni sie za nas nie wezma
|
|
ta...co niektore kobietki lubią kase, a co niektorzy faceci leca na zgrabne nozki ...wogole nie rozumiem po co tomek 23 temat taki zapodales?? czlowieku zauważyles ile mlodych dziewczyn jezdzi samochodem marki bmw... siedza z przodu..po lewej stronie "Ja tam nikomu nie zazdroszczę ale stwierdzam fakty które zauważyłem na uicach.Dziś tylko liczy się pogoń za kasą a widać szczególnie to u takich panienek BMKA lub lepsza fura i możesz być nawet chłopem oderwanym od pługa ale masz już wżiecie bo masz kasę pewnie" zastanawiam sie czemu nad tym ubolewasz, czyzbys szukał prawdziwej milosci ale jezdzisz bmw i zauwazyles ze twoja dziewczyna kocha bardziej twoj samochod niz ciebie?? no coz na czyms 3ba oprzec zwiazek... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |