Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
20-lecie 1989-2009 międzywasalne? |
Zapraszam wszystkie dzieci od lat 2 do 15 na imprezę,która odbywa się teraz na Skate Parku.Można popatrzeć sobie na wielką butlę łomżynskiego piwa. Drogie dzieci,to jest właśnie reklama skierowana do Was.Brawa dla organizatorów!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 20-lecie 1989-2009 międzywasalne? |
Ptysiu: widzę, że wpadłeś jak zwykle na genialny pomysł, jak dorośniesz i przypadkiem zrobisz prawko, zafunduje Ci ten świecące wentylki i je sobie załóż :D ściemka wszystkim
|
|
Nie trafleś , bo już jest 1:1 , ja obstawiałem 2:2
|
|
bedzie remis raczej
|
|
Jaki jest wynik końcowy?? jak ktoś wie to niech poda. Z górki thx!!
|
|
Nie zgadzam się z Toba do końca-nie każde imprezy tego typu kończą się tak samo,wiadomo zdarzają siewypadki po prostu trzeba bardziej uważaćna takich uroczystościach :P
|
|
Pewnie chcieli zobaczyć Panią Dodę (Virgin) :) i jej "bąbelki" :D bamboocha ! Właściwie to nie ma co się smiac ale ogolnie impreza była rozrywkowa ! rudy błazen z druhem
|
|
Dzieki pozdrawiam wszystki pozdro :)
|
|
hehe ale zajeźdza z tej gęby :P
|
|
Nie ma problemu jest jeszcze tyle planet , ptysiu w czasie odkryję jakos planete na której moge mieszkać ja i moja ... :p a reszta polecicie na mars ;-)
|
|
Co do tego spotkania to ja nie wiem co bedzie :P a co do ptysia to napewno COOL chłopak laski na niego lecą ;-) hah... a na reszte nie znam odpowiedzi bo nie jestem w stanie pisać ;/ moze jutro ?? :P
|
|
Alllinka, może pokażesz nam swoje zdjęcie przed i po :))))
|
|
hehe Zbych
|
|
czyli powiecie kto to ?
|
|
troche też mały :p hehe proszę o zdjęcie forumowicza ptys91 ;D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
remix sierpnia: "Czerwone i bure i bure choć ze mną na górę na górę jeśli nam się uda porobimy cuda. Używajmy póki czas, Bo za sto lat nie będzie nas. Siekiera, motyka, piłka, młotek, Chodżże, Maryś, tu za plotek. Siekiera, motyka, piłka, gwóźdź, Puść się ze mną, Maryś, puść. Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz O północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz Czy normalny zdrowy byk, może z krówką cyk, cyk, cyk Ależ owszem czemu nie, jemu też należy się. Ach wódko , droga wódeczko My cię kochamy z czerwoną karteczką My cię kochamy , my cię lubimy i refren taki zanucimy: Niech żyje wódzia, wódzia ukochana Niech żyje wódzia, więc pijmy ją do rana!" eheheh:P wszelkie prawa autorskie zastrzeżone.Kopiowanie grozi dożywotnią abstynencją (seksualną również:P) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Róbcie zdjęcia tych pośladków ;-) Czekamy!
|
|
makmarc nie oszukuj:))
|
|
Jestem ZA. Miło by było znów jak za dawnych czasów pojechać z Łomży w świat pociągiem morze być nawet szynobusem. Ale żeby wogóle coś jeżdziło po tych pustych szynach co tak sobie teraz tylko leżą i rdzewieją. Tylko od czasu do czasu poprzetaczają wagony towarowe i tyle. Morze ktoś pamięta jeszcze stary łomżyński dworzec nie ten przedwojną czy po wojnie ale w czasach PRL-u. Jak by ktoś miał to niech wklei fotkę do tematu. BUNKIER
|
|
też jestem ZA TYM, zgadzam się z BUNKIEREM, że szyny tylko stoją i rdzewieją
|
|
Ja mam 0,5 litra w zapasie... Ale nie można własnego alkoholu wnosić=( Zbych
|
|
Ja bym wybrał to karte z numerem 8 bo sam tako posiadam . Zbych
|
|
bardzo dobry pomysł Romi jakby numerki dzieliły dzieci VIP to faktycznie musieliby jeszcze dokładać do interesu :-)
|
|
Mrs dzieki za "pomoc" w zdjeciu sima z simensa.... sama sobie poradzilam
|
|
No najgorzej się podnieść, zwłaszcza ja wszysktko przygniata. I coś tak za bardzo nie chce pięknieć. *fLoorek*, a co stawiasz cz(trz)ystą? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |