Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O. Rydzyk: zgłaszajcie pomysły na Radio Maryja |
a jest właściciel ?? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O. Rydzyk: zgłaszajcie pomysły na Radio Maryja |
ja moam monitor 17 cali :D
|
|
A w jakim celu?
|
|
ptysiu91 nie ma właściciela =/ i w tym problem .
|
|
duzy ten motocykl ? wejdzie do kombi ?
|
|
No to wiadomo już. Tomek Frankowski będzie grał w drugiej lidze hiszpańskiej w klubie Elche. W takim razie, w przyszłym roku Boguski będzie grał w ataku albo z Brożkiem albo z Dawidowskim lub razem z nimi.
|
|
Dwie imprezy mnie ominęły :(, szkoda a dałabym wam jazdę. Ale z tego co czytam nie ma chyba czego żałować. Weź Kudłata Ty coś zorganizuj bo faceci jak czytam są do dupy :). Momento mori
|
|
Grzesiu_Mazurku to ma wyglądać w ten sposób: małolaty chcą mieć komputer i czatować.Brat pośredniczy w zakupie,a ja jestem detektywem;-) jednostka to brat coś wspomniał do 600zł,ale nie wiem czy przypadkiem nie chodziło mu o całość.Chciał tylko propozycje i opcje możliwe do wyboru.
|
|
Napewno cos znajdzie jescze :D
|
|
To może Ptysianna ? :) rudy błazen z druhem
|
|
Hmm.. Ja też chlebek i bułeczki z Zawad jem. I powiem wam w tajemnicy że smaczne są !. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Chyba ciut zboczyliście z tematu :). Ale nic to. Najważniejsze to żyć tak by nie nie obawiać się spotkać kogoś na ulicy i uciekać wzrokiem. Prawda ??. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
A ja kupuje co dzień bułki dla siebie i dla mojej ukochanej i nawet nie wiem z kąd one są =/ rudy błazen z druhem
|
|
I tak nic nie przebije piekarni z Kraski (w sklepiku firmowym na Dwornej non stop kolejki). Ich chleb pytlowy, orkiszowy, dyniowy, wiejski, domowy, kajzerki i buleczki maslane z rodzynkami - pycha ! Jedyne co maja takie sobie, to slodkie bulki. Nie powinni zawracac sobie glowy ich produkcja. Pozdrawiam wszystkich zjadaczy chleba. Frotka http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Od pewnego czasu mam regularnie okazję częstego zwiedzania Ostrołęki,podziwiania jej architektury,struktury miasta,oraz wszelkich obiektów typu:parki,fontanny,pomniki,deptaki etc... I od razu przyszła mi do głowy jedna myśl: Łomża w porównaniu z chociażby Ostrołęką (patrząc przez pryzmat w/w obiektów) to dziura i totalne dno.Miasto blokowisk i kościołów.Nic innego z łomżyńskiego krajobrazu nie rzuca się w oczy.Jesteśmy niczym upośledzony brat takiej Ostrołęki,gdzie miejsc do wypoczynku na świeżym powietrzu jest bez liku (nie wspominając już o dziesiątkach knajpek,"ogródków" i kafejek ze stolikami na świeżym powietrzu,w miłym otoczeniu).Nasze miasto jest pod tym względem beznadziejne:30 metrów deptaka na Farnej,beznadziejny park przy "drzewnej" (o tym przy W.Polskiego nie wspomnę,bo to zbyt niebezpieczne miejsce dla co niektórych,by się tam wybrać na spacer etc.) i jakaś nowa,mała fontanna przy "Agro",którą nie dziwota,że się wsztscy podniecają,skoro jest nowa i w zasadzie jedyna... Porażka... po prostu porażka!
|
|
a możecie pisać ceny?będę wdzięczna:-] Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
W Łomży to magistrat dałby tylko na fontannę z wodą święconą nazwaną na cześć władzy "Fontanną Niewiniątek" (będzie jak w Paryżu).
|
|
jest kilku zawodowćów w tym, też miałem takie wizyty, wówczas sadzałem, dawałem kanapke i jedz. W bloku nawiedził kilku, jedna z sąsiadek znalazła rano stertę bułek i zywności. hmm,czy to on? mozna przypuszczać. Na szczęście jest Pan, który codziennie rano obchodzi okoliczne śmietniki i ona mu to dała, żebyście wiedzieli jaki był zadowolony ....
|
|
Podczas mojej poprzedniej wizyty kilka lat wstecz, spacerujac z kolega po Dwornej zostalismy w podobny sposob zaczepieni przez takiego malolata (10-12 lat) blagajacego o jakies pieniazki, 'bo on glodny'. Zbulwersowalo mnie to troche, bo takich scen kiedy jeszcze zamieszkiwalem w Naszym miescie po prostu sie nie spotykalo. Moj kolega, wiedzac o co chodzi, kazal mi obserwowac z boku, a sam wzial tego chlopca do sklepu i kupil mu kanapke. W chwili, kiedy moj kumpel tylko odszedl kilka krokow, ten mlokos sprytnie podrzucil ta kanapke przez brame do swego kolezki i zaraz zaczal atakowac nastepna 'ofiare'. Znowu, to tylko taka indiwidualna obserwacja i wcale nie probuje tu wyciagac zadnych szerszych wnioskow, bo tak naprawde to male mam w tej sprawie rozeznanie. Pozdrawiam, wychu Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Witam. Wszystkim fanom dna artystycznego, jakim jest Marta Wiśniewska, znana również jako Mandaryna, polecam adres: http://media.putfile.com/mandaryna2 Nie ma to jak wykonanie "na żywca"! Nagranie jest sprzed dwóch miesięcy i jest w 100% prawdziwe.
|
|
zeby tylko raz
|
|
Ona nie śpiewała dla publiczności, a jej celem było tylko poruszanie ustami w sposób zsynchronizowany z playbackiem, a że przy okazji wydawała jakieś dziwne odgłosy to inna sprawa. W końcu łatwiejsze to, niż ruszanie ustami i nie wydawanie żadnego dzwięku. Ale i tak uważam, że to totalne dno :) .
|
|
Musisz Ptysiu jak najszybciej zostać studentem , a tego i ja Tobie życzę.
|
|
Tam cos sie dzialo i koncerty odjechane byly... U nas w miescie jest trudno otworzyc fajna knajpke w dobrym miejscu, bo musialby to byc klub bezalkoholowy. Dlaczego ? Wszedzie jest za blisko do kosciola lub szkoly. Przepis jest przepis. Moim znajomym brakuje 2m do wymaganych 100m. Na koncesje czekaja juz dlugo, pisza odwolania i tak pewnie nic z tego. Jak nie ma problemu z kosciolem, to za blisko domow i wtedy zakloca sie spokoj mieszkancow. Najlepiej zaorac i juz. Ciekawe tylko, ze w innych miastach nie stanowi to problemu. Wyczytalam we "Wprost", ze samym Krakowie w obrebie Plant wszelkiego typu klubow -oprocz restauracji - jest ponad 190. I tak jest, ze w Rynku siedzisz w ogrodku tuz obok np. Kosciola Mariackiego i patrzysz znad szklaneczki drinka czy piwa na strazaka grajacego hejnal z wiezy. Ale coz, sa ludzie i taborety, ale juz najgorzej urodzic sie mikrofalowka...
|
|
Najlepszy hołd oddałbyś poległym pisząc przynajmniej raz bez błędów: chołd i któży
|
|
bułka jest dobra dla każdego
|
|
niech sobie zakłada każdy gdzie chce :P Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Masz rację Zbych. Z jednej strony kostka, kostka na ulicy, po drugiej jej stronie (przy budynkach) pewnie będzie polbruk albo popękane, stare płytki chodnikowe. Kostka granitowa ma to do siebie, że łatwo ja wyrwać i przywalić. Z jednej strony odnowiony kościół, z drugiej jeden odnowiony dom i obok kilka budynków w opłakanym stanie. Pasuje to wszystko jak pięść do nosa. Kolejny pomnik nieprzemyślanych decyzji naszej kochanej "władzy", która wie co ludowi najbardziej jest potrzebne. Kostka do takich potrzeb pewnie też należy. Zmiana nawierzchni ul. Długiej w połączeniu z Farną i Starym Rynkiem dałaby już jakiś stylowy ciąg pieszy. A tak...
|
|
Co prawda to prawda,sa ludzie ,klamki i całe zamki.Im mniejsze miasto tym gorzej cos załatwic,bo to znajomy prezydenta,to znajomy ksiedza,a to znajomy znajomego.W takim rodzinnym gronie to nikt ci nic nie pomoze a tylko bedzie kłody pod nogi rzucał
|
|
A co z Bogiem ? On już nie jest dla "was" żadną wartością ????!!!!!????!!!!!!!!! |
Bom Polak i katolik :-) .
|
|
http://www.olavsplates.com/
|
|
Ech życie... Uwaga! Nie chować się pod drzewo w czasie burzy! No właśnie... co robić na szczycie góry, jak cię burza złapie z gradobiciem?? Uciekać!!! Uciekać w podskokach!! .
|
|
Ryskago, to trzeba chodzić w butach a nie w tym czymś :) Toć to nie wygodne ;/
|
|
wodospad? przecież jest na tyle biurowca WSA jest taka marmurowa ściana po której leje się woda, zaraz obok miejsca gdzie studenciaki fajki palą
|
|
JAK macie coś do niego to weście idźcie na przystanek MKP i domalujcie mu coś/ napewno sie ucieszy.
|
|
tanie numerki
|
|
Ptysiu ? co miałeś ? może posiadasz takie tablice w polsce ?? jeśli tak to chętnie kupie ;-) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Zgadzam się z Keicamem :) Nie robię przecież tutaj żadnej reklamy, ale będę ich bronił do upadłego. Może Twój brat poprostu trochę schudł i spadło spalanie w aucie :] Swoją droga trochę dziwne, że matiz tyle pali na benzynie :> Jak się robi w jednym zakładzie gaz, a potem ktoś obcy grzebie przy tym i ma się pretensje do fachowców to coś jest nie tak. Ostatnio był taki numer i koleś raz dwa się uciszył :) bo nie miał racji. Chłopaki z Mac-Robu przykładają się do roboty porządnie. rudy błazen z druhem
|
|
tak do kompletu, numer drugiego zastępcy, też chyba nieprzypadkowy?
|
|
mechanicy nic nie grzebali przy kablach (wymieniali uszczelke pod głowica) przypadkiem ktos zachaczyl i kable sie rozłączyly !! a nie wiedzieli od czego to bo nie sa specami od tego !! nie wydaje sie wam ze takie kable powinny byc lutowane ??? zeby takich historii nie było ?? no ale niestey nie były i sie rozląnczaja !! i nikomu nie robie reklamy !!! poprostu mwoei jak jest i jak to wyglada !! keicam i o jakiej ty robocie mowisz ?? a słowo "ogolnie" to pisze sie przez Ó pozdrawiam
|
|
egoizm to super sprawa trzeba byc jak najwiekszym egosita tylko wtedy dojdzie sie do zamierzonego celu niewybaczac zadnych krzywd wkoncu tylko ludzie slabi wybaczajanie mozna wierzyc opinim innych ludzie ze egoizm jest zly i niemorlany tylko tak mozna zyc terror machine
|
|
jastrzab dasz se tak jezdzic po tylku?:P
|
|
Pan v-ce prezydent miasta Choiński podobnie - BL 12012. rudy błazen z druhem
|
|
też widziałem. uważam Żę TO JEST NIE JEST NA MIEJSCU A PRZEDEWSZYSTKIM IDIOTYZM ZE STRONY KANDYTATA DO SEJMU. TO TYLKO ŚWIADCZY O PAZERNOŚCI NA PIENIĄDZE.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |