piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS i tak zwycieży!!!!

Informacja: Nie wiadomo z jakich przyczyn ale znowu działa Zabawa w Typowanie pt. eŁKSówk@ . Tylko nie wiem czemu dopiero teraz ?

anna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS i tak zwycieży!!!!

wygląda na to, że bali się że wyniki będą trafniejsze w danej kolejce na to wygląda

jedybna fontanna...
Ptysiu jest jedyny w wymyslaniu neologizmów...:D

Cześć, z chęcią zagram w tenisa, bo też poszukuję kogoś kto umie grać. Czy to ty może przyjechałeś z Gdańska? A tak a propo turnieju - to w sobotę zaczyna się turniej klasyfikacycny: Nadzieja Cup - na kortach obok III Liceum. Nazywam, się Krystian (rocznik`84). Mój numer telefonu brzmi: 508101307.

.

hehehe
...podejrzewam,że lepiej śpiewam rano przy goleniu :]

Oj MrS nie jestes na biezaco ;)

News sprzed kilku dni :P

www.fishki.net
www.funiaste.net
www.joemonster.org

A tak swoja droga te mp3 ktore podales to jest wersja skrocona.
Orginal byl wczesniej na joemonsterze ale zdjeli go i wstawili krotszy. Orginal wazy 11MB.

Duzych usmiechow podczas sluchania - dawno sie tak nie smialem jak przy tym "utworze". A tak swoja droga to chyba wiele osob po kilku duzych piwach spiewa o niebo lepiej... ciekaz jestem tylko jednego - co zrobiloby z nia jury "Idola" ;)

Na przykład? Konkrety proszę...

El cóndor pasa

Mnie też prosił chłopak o pieniądze na bułkę, a że akurat miałem czas to sobie z nim pogadałem. Okazało się, że pochodzi z biednej rodziny – ojciec pracuje dorywczo, matka na zasiłku. Powiedział, że codziennie zjada 3 posiłki. Uczy się słabo bo rodzice się nie interesują wynikami w nauce. Brat jego starszy też prosi o pieniądze na bułkę. Wytłumaczyłem mu, że nie rozumiem dlaczego prosi o pieniądze skoro ma w domu jedzenie, ma dom, rodziców itd. Dopytywałem go po co tak na prawdę mu te pieniądze? Nie patrząc na mnie tylko wpatryjąc się w dziurawy chodnik powiedział:

"Bo wie Pan my z bratem i kolegami wieczorem chodzimy do Mc Donalds'a"

No ja nie wytrzymałem i oburzony mu powiedziałem że ja z dzieckiem swoim chodzę kilka razy w roku bo jak dla mnie to jest tam za drogo.

Innym razem inny chłopak prosił o bułkę lub pieniądze jak wchodziłem do sklepu. Zapytałem czy poczeka to kupię mu kanapkę i coś do niej. Potwierdził że poczeka. Ja wiedząc że może prosić tak dla zmyłki o tą bułkę to zapytałem czy na pewno poczeka? Potwierdził. Wychodzę ze sklepu z przygotowaną bułką i pączkiem a chłopaczka nie ma – pewnie najedzony był...

eheh....

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Cytrusik!! Tylko z tych bardziej kwaskowatych. Ale co się dziwić, że z taśmy śpiewa. Biedactwo musi się jeszcze ruszać i to dosyć energicznie. I do tego ładnie wyglądać. Ma dziewczyna ambicję, a że talentu nie staje?....... Zresztą to tylko produkt i jak widać są nabywcy.

Ten chłopiec miał już założony swój small bussines i dlatego stać go było na Mc Donalda , a Wy w dalszym ciągu pracujcie w czyichś firmach.

Do propisowskiej gnidy o nicku loosac

Wakacje minely (niestety). Szczesliwcy, ktorzy zaczynaja nauke w pazdzierniku maja jeszcze troche czasu. A mozeby tak podzielic sie wrazeniami? Co zdarzylo sie w waszym zyciu tego lata, gdzie byliscie, co bedziecie wspominac przez nadchodzace miesiace ? Akumulatory naladowane na reszte roku ? Ktos moze dotarl gdziesik daleko od naszej wioski i czy warto bylo ?

Do propisowskiej gnidy o nicku loosac cdn

Markac - masz niebywaly dar przekrecania znaczenia wypowiedzi. Niestety jesli nie zrozumiales mojej wypowiedzi (tak jak wielu innych) to juz twoja strata (narazie nie przyszly magistrze).

.

metro to dno, tam jak ostatnio bylem to gowna po scianach lataly, hehe niezly ubaw :P

.

Pamietam na uczelni walkowlismy ten temat dosc obszernie. Naprawde to skomplikowana sprawa i trudno tak uogolniac. Jednak koncowy wniosek byl taki by jednak nie dawac, bo w ten sposob tylko sie tych ludzi zacheca do takiego postepowania. Zamiast takiej jalmuzny, lepiej wlasnie zlozyc datek dla jednej z bona fide organizacji charytatywnych, ktora na pewno potrafi lepiej rozprowadzac zebrane fundusze na osoby i rodziny faktycznie w potrzebie.

Ogolnie biorac, staram sie tak postepowac. Ale czy zawsze? Na pewno nie - przeciez czlowiek nie ma serca z kamienia i czasem sie 'zalamie'.
Pozdrawiam,
wychu

.

Raczej "Tóba":) A w Łomży.... jakie uczelnie, jacy studenci taki klub studencki.

oooo to jeszcze kilka lat :D

.

REASUMUJĄĆ

oooo sporo by bylo tutaj pisać:P

.

składakiem przyjechał a bmw odjedzie za 15 lat LD

.

Tak, ale z powództwa cywilnego !

EE nirfilozof :P

.

Ja polecam Language Education. Oni dzialają na bazie Kolegium. Maję dobrych nauczycieli.

Szkołę to docenia sie wtedy gdy juz sie do niej nie chodzi:)

Temat powraca. Co sądzicie o nowej pizzeri, lub jak niektórzy wolą piccerii, "Toscana"??
Dzisiaj tam jadłem i mogę ją porównać do prawdziwej włoskiej.
Smakowało też komu innemu? :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org