Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS i tak zwycieży!!!! |
Informacja: Nie wiadomo z jakich przyczyn ale znowu działa Zabawa w Typowanie pt. eŁKSówk@ . Tylko nie wiem czemu dopiero teraz ? anna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS i tak zwycieży!!!! |
wygląda na to, że bali się że wyniki będą trafniejsze w danej kolejce na to wygląda
|
|
jedybna fontanna... Ptysiu jest jedyny w wymyslaniu neologizmów...:D
|
|
Cześć, z chęcią zagram w tenisa, bo też poszukuję kogoś kto umie grać. Czy to ty może przyjechałeś z Gdańska? A tak a propo turnieju - to w sobotę zaczyna się turniej klasyfikacycny: Nadzieja Cup - na kortach obok III Liceum. Nazywam, się Krystian (rocznik`84). Mój numer telefonu brzmi: 508101307. .
|
|
hehehe ...podejrzewam,że lepiej śpiewam rano przy goleniu :]
|
|
Oj MrS nie jestes na biezaco ;) News sprzed kilku dni :P www.fishki.net www.funiaste.net www.joemonster.org A tak swoja droga te mp3 ktore podales to jest wersja skrocona. Orginal byl wczesniej na joemonsterze ale zdjeli go i wstawili krotszy. Orginal wazy 11MB. Duzych usmiechow podczas sluchania - dawno sie tak nie smialem jak przy tym "utworze". A tak swoja droga to chyba wiele osob po kilku duzych piwach spiewa o niebo lepiej... ciekaz jestem tylko jednego - co zrobiloby z nia jury "Idola" ;)
|
|
Na przykład? Konkrety proszę... El cóndor pasa
|
|
Mnie też prosił chłopak o pieniądze na bułkę, a że akurat miałem czas to sobie z nim pogadałem. Okazało się, że pochodzi z biednej rodziny – ojciec pracuje dorywczo, matka na zasiłku. Powiedział, że codziennie zjada 3 posiłki. Uczy się słabo bo rodzice się nie interesują wynikami w nauce. Brat jego starszy też prosi o pieniądze na bułkę. Wytłumaczyłem mu, że nie rozumiem dlaczego prosi o pieniądze skoro ma w domu jedzenie, ma dom, rodziców itd. Dopytywałem go po co tak na prawdę mu te pieniądze? Nie patrząc na mnie tylko wpatryjąc się w dziurawy chodnik powiedział: "Bo wie Pan my z bratem i kolegami wieczorem chodzimy do Mc Donalds'a" No ja nie wytrzymałem i oburzony mu powiedziałem że ja z dzieckiem swoim chodzę kilka razy w roku bo jak dla mnie to jest tam za drogo. Innym razem inny chłopak prosił o bułkę lub pieniądze jak wchodziłem do sklepu. Zapytałem czy poczeka to kupię mu kanapkę i coś do niej. Potwierdził że poczeka. Ja wiedząc że może prosić tak dla zmyłki o tą bułkę to zapytałem czy na pewno poczeka? Potwierdził. Wychodzę ze sklepu z przygotowaną bułką i pączkiem a chłopaczka nie ma – pewnie najedzony był...
|
|
eheh.... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Cytrusik!! Tylko z tych bardziej kwaskowatych. Ale co się dziwić, że z taśmy śpiewa. Biedactwo musi się jeszcze ruszać i to dosyć energicznie. I do tego ładnie wyglądać. Ma dziewczyna ambicję, a że talentu nie staje?....... Zresztą to tylko produkt i jak widać są nabywcy.
|
|
Ten chłopiec miał już założony swój small bussines i dlatego stać go było na Mc Donalda , a Wy w dalszym ciągu pracujcie w czyichś firmach.
|
|
Do propisowskiej gnidy o nicku loosac |
Wakacje minely (niestety). Szczesliwcy, ktorzy zaczynaja nauke w pazdzierniku maja jeszcze troche czasu. A mozeby tak podzielic sie wrazeniami? Co zdarzylo sie w waszym zyciu tego lata, gdzie byliscie, co bedziecie wspominac przez nadchodzace miesiace ? Akumulatory naladowane na reszte roku ? Ktos moze dotarl gdziesik daleko od naszej wioski i czy warto bylo ?
|
|
Do propisowskiej gnidy o nicku loosac cdn |
Markac - masz niebywaly dar przekrecania znaczenia wypowiedzi. Niestety jesli nie zrozumiales mojej wypowiedzi (tak jak wielu innych) to juz twoja strata (narazie nie przyszly magistrze). .
|
|
metro to dno, tam jak ostatnio bylem to gowna po scianach lataly, hehe niezly ubaw :P .
|
|
Pamietam na uczelni walkowlismy ten temat dosc obszernie. Naprawde to skomplikowana sprawa i trudno tak uogolniac. Jednak koncowy wniosek byl taki by jednak nie dawac, bo w ten sposob tylko sie tych ludzi zacheca do takiego postepowania. Zamiast takiej jalmuzny, lepiej wlasnie zlozyc datek dla jednej z bona fide organizacji charytatywnych, ktora na pewno potrafi lepiej rozprowadzac zebrane fundusze na osoby i rodziny faktycznie w potrzebie. Ogolnie biorac, staram sie tak postepowac. Ale czy zawsze? Na pewno nie - przeciez czlowiek nie ma serca z kamienia i czasem sie 'zalamie'. Pozdrawiam, wychu .
|
|
Raczej "Tóba":) A w Łomży.... jakie uczelnie, jacy studenci taki klub studencki.
|
|
oooo to jeszcze kilka lat :D .
|
|
REASUMUJĄĆ |
oooo sporo by bylo tutaj pisać:P .
|
|
składakiem przyjechał a bmw odjedzie za 15 lat LD .
|
|
Tak, ale z powództwa cywilnego ! |
EE nirfilozof :P .
|
|
Ja polecam Language Education. Oni dzialają na bazie Kolegium. Maję dobrych nauczycieli.
|
|
Szkołę to docenia sie wtedy gdy juz sie do niej nie chodzi:)
|
|
Temat powraca. Co sądzicie o nowej pizzeri, lub jak niektórzy wolą piccerii, "Toscana"?? Dzisiaj tam jadłem i mogę ją porównać do prawdziwej włoskiej. Smakowało też komu innemu? :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |