Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk -bez obywatelstwa ? |
hahahah aleś ty głupiutki :)chyba dawno nie wychodziłeś do ludzi bo takie tamaty to sie gada w domu przy kawce a nie na spotkaniu towarzyskim ,Anusiak nikt nie zmusza spoko każdy robi to co mu sie bardziej podoba ty wolisz grac my wolimy siedziec przy piwku nie koniecznie jednym bo dopierko sie rozwija język po 2-3:)na pewno będzie o czym gadać i to nie będą tematy co w domu słychać a nawet jeśli będą to i tak będzie miło poznać nowych ludzi :).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk -bez obywatelstwa ? |
No to git :) Ale i tak mi nie leżycie :) Może za kilka lat jak będe miał swój dowód to też do was dołącze :) mar
|
|
algeroth, tak to jest jesli sie pozniej zaluje ze sie nie pogadalo ;d oj tam, nic sie nie stanie, jesli powie jak ta dziewczyna wyglądała, po prostu chce wiedziec:)
|
|
w tym nowym pawilonie skrzyzowanie sikorskiego z wojska polskiego całe 1 piętro też chinczycy ;P
|
|
pawelznawary obciaga z polykiem to on byl na pksie
|
|
panna idź na plażę nie zapomnij tylko skąpego bikini założyć i na pęczki będziesz ich mieć, a nie przez neta szukasz, koleś to przeczyta i pomyśli co za desperatka ja pi***dole, hahaha i nie licz że się odezwie
|
|
Nelli :) to byłem ja , miałaś ciemne wlosy do ramion i spodeki i kolorowa bluzke :) mar
|
|
Do martuchnam tylko nie za krótki ;) Obowiązkowo śniadanie do łózka i miesiąc prania i sprzątania:) Jak przez dwa tygodnie buziaka nie dostanie ale tylko w policzek!! To sam zrozumie i nie będzie uciekał;)
|
|
Anusiak ok, a powiedz jak to wyglądało?;d no wiesz, szlam sobie i co dalej?;d
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hej, Ja w poprzednie wakacje miałem podobny dylemat, odbyłem 15minutowy "kurs" na youtubie i łazienka wyszła całkiem nieźle, także dla chcącego nic trudnego. Jak chcesz taniej płytki kupić to polecam nowy sklep na Wojska Polskiego przy Bts-ach. Powodzenia
|
|
kejs: To nie jest nawet produkt gitaropodobny! To nie ma prawa stroić To nie ma prawa brzmieć w jakikolwiek sposób.. jedyne co ten przedmiot może to sie rozpaść po mocnym uderzeniu w ścianę! Poza tym opis niezgodny ze zdjęciami (na fotach sa struny do gitary akustycznej a nie nylonowe). Jeżeli naprawde chcesz pograc na gitarze i ma być to klasyk to proponuję założyć buty i wybrać sie do sklepu muzycznego KAM-i i zapytać o YAMAHĘ C-30. Najlepszy wybór dla początkujących. ewentualnie Hohner HC 06. Wydasz około 350zł ale będziesz miał gwarancję dobrej jakości i chośby tego ze instrument da sie nastroić i nie rozklei sie za 2 miesiące. Taka jest moja opinia Powodzenia
|
|
|
czesio to pawelznavary kradnie i obciaga gejom jak on z polykiem nie odmowi tez lesbijom i gejom grupowo matka pawlaznavary to stara lesba ojciec pawla zrobil starej k.urwie na zlosc i ja zaplodnil i powstal pawelek plaskoglowie, pawel ma 16 cm
|
|
bujaj sie menelu zlodzieju
|
|
ty i te twoje twarze twoich du.p hehehheheheheeheheheheheh wogole calosc jest piekna heheheheheh ......................................................................... zlodzieju pawelkuznavary,ssij hu.ja pedale na amfetaminie///////////////////////////////////////////////// nie rozmawiam ze zlodziejami,gejami nacpanymi.
|
|
Dobra a teraz powiedzcie mi na czym lepiej zaczynać na klasycznej czy na akustycznej? I doradźcie mi jakąś gitarę taką do 300-350zł.
|
|
do pawelkaznavary czyli czesia moje wary sa sliczne mialam dzisiaj 10 orgazmow a ty i twoje 142 z mokotowa hehehehehehehh co za twarzhahahahahahha ma taki maly otwor ze bierze 16 cm w calosci hehehehehehhehehehehe idz wiesniaku schowaj sie trudne dziecinstwo-stary tekst buralu nacpany wylecz swoje paznokcie a nie lapami dotykasz dziury zarazo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Formix`szczerze to ci powiem tak znam ludzi co latami chodzą na siłownie. Większość co biorą sterydy to zwykle ślimaki kupa wody w mięśniach pakują tylko dla tego że by ktoś ich się bał ( czyli ich postury) . Kupa mięśni bez refleksu. Tyłki jak dwa bochenki chleba a zanim się ruszy dwa razy można ich oblecieć dookoła. Trochę wódeczki i kolba w główce. A jak dziewczynom się podoba facet z brzuchem i wielkimi rozstępami to ich gust. Na pewno wiesz o co chodzi kto robi to dla sportu a kto tylko dla lansu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przepraszam za błąd zawsze wypowiadam się w formie męskiej. I na logikę troche weźcie jak jest dużo ludzi tzn. że mają świeże jedzenie. To chyba proste jak konstrukcja cepa. A co to dej knajpy to mam do niej sentyment bo miałem tam wesele pare lat temu. I żeby nie było że zachwalam tylko tę knajpę to polecam najlepszą kaczkę w Polsce w restauracji Złota Podkowa w Przejazdowie na drodze Warszawa - Gdańsk. Tobie berry życze wszystkiego dobrego a Panoramie Dużo klientów. Pozdrawiam właścicieli.
|
|
A JA SPRZONTNE AUTO SWOJE. NA WZAJEM HECHE ....................ITP ITD..;) mar
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |