Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moze jednak bedzie lepiej |
NiemoralnieNormalna, dokładnie :) Za pierwszym razem jak to to przejeżdżało pod moim oknem, to nie wiedziałem co to :). W pokoju widziałem tylko kolorowe światełka na suficie ;D Jeździ póżno, to fakt, ale jakby jeździł rano, to też byłoby narzekanie. Niedawno na forum ktoś rzucił pomysł, żeby roboty drogowe wykonywać w nocy. Coraz bardziej przemawia do mnie powiedzenie, że Polak w swojej naturze ma wieczne narzekanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moze jednak bedzie lepiej |
Ja też się dołączam do życzeń, chociaż dopiero dziś czytam ten post. MrS, oprócz wódki, był jakiś tort? :) Już nie pytam o ilość świeczek ;D;D rudy błazen z druhem
|
|
Witam. Mnie i kilka osób z mojego bloku przeszkadza pewien samochód który stoi prost pod naszymi oknami na nowym ładnym parkingu ,nie było by problemu żeby to był normalny samochód na chodzie ,ale problem jest w tym że te samochód stoi od pół roku ,stoi i stoi brudny cały wogóle jest syfem oblepiony ale jeszcze że nikt nim się nie zajmuje ,zawala najlepsze miejsce na parkingu to z niego jakiś olej cieknie prost obok do studzienki. I tak stoi pół roku ten Ford sprowadzony z Niemiec na Niemieckich tablicach i nikt się nim nie interesuje ani Spółdzielnia do której 2 razy zgłaszali ani Policja nawet Straż miejska , więc pytam was ! do kogo z tym iść ?? żeby tego złoma wyjebać na złom a nie pierdoli miejsce na parkingu nowym =/ W Niemczech za to że motorowi olej ciekł to przyjechała straż policja i wielka awantura była za to a unas ?? nic kompletnie nic [ następny przykład że Polsce daleko do UE ] .
|
|
wszystko było:P i szybkie tempo również:P .
|
|
śLeDcZy: napisz pisma do ŁSM, Urzędu Miasta i Komendy Miejskiej Policji w Łomży z zapytaniem jakie warunki muszą być spełnione, żeby pojazd został usunięty z parkingu. Następnie wyślij je do każdego z adresatów osobno, listem poleconym, za potwierdzeniem odbioru. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |