Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy skandal dotyczacy inwigilacji nas wszystkich |
do fazi 666666666666666666666666666666666666666 znikam pojawie sie dopiero za miesiac lece do berlina
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy skandal dotyczacy inwigilacji nas wszystkich |
wygralam w totka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wy glupki zap.ierdalajcie dla chamow
|
|
nie wiem jak wam ale mi temat czwartkowe spotkania ciężko się ładują . więc może zmienimy temat na czwartkowe sootkania 2???? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Pisałam ogólnie... A na ten temat wiem więcej niż ci się wydaje. Niech moc będzie z Wami
|
|
moniq ale wcale w to nie wątpiłem temat rzeka można pisać i pisać.
|
|
do polo disco a jakie stawki bo mi komura padła?? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
he he he wszędzie jest takie same paliwo bo jest z jednej i tej samej rafineri i co tu mówić więcej na chłopski rozum sam na własne oczy widziałem jak pod rafinerija stały w kolejce róznych firm cysterny
|
|
w kufelku na sikorskiego raz a dobrze zrobią he he he rudy błazen z druhem
|
|
Jak chcesz się uczyć to w Jańskim nie będziesz miała problemów. Klasy małe, nauczyciele mają normalne podejście do uczniów, z chęcią Ci coś wytłumaczą jak nie będziesz rozumiała.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no było nawet dziś w Wiadomościach na TVP1 o chłopakach:) ale afera.ciekawe kto to jest ten Maniek co się wypowiadał do kamery
|
|
Jak w temacie. Kogo ofertę polecacie. Dzięki za normalne odpowiedzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |